Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Nikotin hiánynak milyen...

Nikotin hiánynak milyen következményei lehetnek?

Figyelt kérdés
2014. aug. 11. 08:43
 1/3 anonim ***** válasza:
egyénenként változóak lehetnek az elvonási tünetek, nekem 2 napon át leküzdhetetlenül lángolt az egész testem.
2014. aug. 11. 12:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Attól függ, van aki 30 éve dohányzik és semmi hiánya nem lesz csak maga a pszichikai függőség marad... nekem pl 10 év dohányzás után semmi bajom nem lett, aztán 1-2 én után visszaszoktam mert szeretek dohányozni és végülis egyszer élek... meg nem zargatom magam a képekkel amik a zacsin, vagy a dobozon vannak... rögtön eltakarítom onnan a dohányt egy másik dobozba/vagy a cigit egy szimpla cigisdobozba.
2014. aug. 11. 17:05
 3/3 anonim ***** válasza:
érdekes, én pont azért szoktam le, mert egyszer élek :D de hogy valaki emiatt szokjon vissza... :D
2014. aug. 11. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!