Akinek van vizipipája, hogy vette rá a szüleit hogy megvehesse?
Figyelt kérdés
2010. jan. 9. 21:35
2/15 anonim válasza:
Úgyhogy 20 éves vagyok,azt veszek ami nekem tetszik.
3/15 anonim válasza:
(Ha már szerelem-szex témakörbe írtad leszoptam őket.)
Najó, ez szar poén, egyébként nem tudnak róla, hogy van pipám, mert szerintem nem díjaznák.
4/15 anonim válasza:
El kell nekik magyarázni, hogy az nem káros egyáltalán az egészségre, mert a víz megszűri a káros anyagokat stb. Neten találhtsz róla kritikákat , bár erről megoszlik a vélemény, hogy káros-e, vagy sem.
Meg sztem azt hiszik, h ópiumozni akarsz vele :D
5/15 anonim válasza:
Faszé' törölték a válaszom... :D
6/15 anonim válasza:
kell vizipipa mer az a menő vegyetek nekem és vettek ennyi
7/15 anonim válasza:
nem azért szívjuk , mert menő, gyökérkém
9/15 anonim válasza:
eleinte azért szivtam mert menő mostmár leszarom mi a divat szivom akkoris.Mert jó és kész.
Anyádnak meg mutass pár ezzel foglalkozó oldalt.
10/15 anonim válasza:
Hmm... amikor eloszor vizipipaztam, nem is tudtam, hogy meno, mert egyaltalan nem volt divat meg ismert akkoriban (nalunk legalabbis). Viszont rohadt jo tenyleg. Pipat meg nem elleneztek.
RJ 19/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!