Akinek van vizipipája, hogy vette rá a szüleit hogy megvehesse?
Nem tudtak róla, azóta anyukám már tudja, anyira nem zavarja, apukámnak meg nem mondom el mert ő még a füstölőt is károsnak tartja!
Én sem azért pipázok mert menő, kb. 7 éve pipáztam először, 4 éve rendszeresen saját pipával, azóta az 5. pipámat használom, sajnos nagyon rossz minőségű pipákat is lehet kapni, sőt, többnyire, netről lehet rendelni, de már Mo.-on is lassan kapható lesz, pl. Khali mamoon pipák amik az úgy mond márkás pipák közé tartozik ami nem megy tönkre 1 év alatt!
Én azt vallom magamról hogy dohányzom, csak pipából, napi 1-2 mindig megvan, de van hogy 4 is! Többnyire egyedül! Mert jól esik és nagyon szeretem, itthon egyedül csak nem menőzök!
14 éves vagyok, most vettem pipát. szerintem mondd meg nekik hogy nem káros meg hogy mivel nem teszel bele semmilyen drogot meg gondolom nem vodkába áztatott dohánnyal akarod tolni akkor semmi nem lesz belőle max beájulsz xD
egyébként nekem anyumék nem tudták hogy veszek, de amikor megvolt akkor bevontam őket és kipróbáltattam velük. anyumnak is bejött, mostmár nem ellenzik.
01-09 21:39: leszoptad "őket"?
Liberális világ, hogy vannak az apukáid?
15 vagyok. Nem cigizem. Nem piálok. Nem füvezem. Szüleim bíznak bennem. Tehát: Apa, anya, adtok pénzt pipára? És pár nappal rá adtak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!