A mai buliban és az elmúlt három hétvége során több, mint 80 szál cigit elszívtam, nem szoktam cigizni, lehet valami bajom? Többi lent
Persze hogy faj a torkod, hiszen irritalja a torkodat a fust, es a benne levo karos anyagok. Viszont hogy mar 3 hetvege utan kohogsz az nem szokvanyos, valoszinuleg slejmed is van akkor.
Ha szerencsed van nem lesz semmi maradando ezek utan, a tunet is enyhulni fog idovel.
De a dohanyzast felejtsd el, nincs egyetlen egy pozitivim sem a bagozasban. Mondom ezt ugy hogy 4 evig en is dohanyoztam.
Azért köhögsz mert a tüdődet, a torkodat és a nyálkahártyádat az egész légzőrendszeredben konkrétan egy sokkhatás szerű füstmérgezésnek teszed ki az ilyen particigizéssel. A köhögés jó, így szakad fel a cucc amit leszívtál a tüdődbe. Amujgy a torkod azért fáj, mert a füst nemcsak irritálja hanem szárítja is a torkot.
Nem lesz semmi bajod, köhögd ki magad, ha fáj a orkod igyál rá teát :)
utolsó vagyok, nincs mit:D
Nem mondom h veszélytelen ez a cigizés, mert mindent irritál amivel lélegzel, sőt lehet h a nagy partizások után egy napig a szagokat is gyengébben érzed, de ez belefér azt hiszem. amugy 3 hét után nem lehet gégerákot kapni, jól és nézne ki, én akkor már kb 120 gégerákon lennék túl meg 50 tüdőrákon... ööö aha :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!