Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 14 evesen lehet gegerakot kapni?

14 evesen lehet gegerakot kapni?

Figyelt kérdés

2014. júl. 4. 13:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem, hanem 14 évesen lehet rálépni az útra, ami a gégerákhoz vezet pl. 30 évesen.
2014. júl. 4. 13:07
 2/7 A kérdező kommentje:
es ha addigra leszokok a cigizesrol?
2014. júl. 4. 13:09
 3/7 anonim ***** válasza:

Jó lenne, ha ezt így előre ki lehetne számolni. Van, aki egész életében dohányzik, és nem lesz gégerákja. Van, aki csak pár évet, és lesz neki.

Te melyikbe fogsz tartozni?

2014. júl. 4. 13:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Attól függ van-e hajlamod a betegségre.
2014. júl. 4. 13:23
 5/7 A kérdező kommentje:
masodik kommentelo en mar egy ideje leszoktam rolla,mert nem kivanom,kb olyan 4-5 honapot dohanyoztam de nem voltam fuggo. harmadik kommentelo hogyan tudhatnam meg hogyha van hajlamom a betegsegre?
2014. júl. 4. 13:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Még terhes is leszel.
2014. júl. 5. 01:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Hogy van-e hajlamod a betegségre? Ha van, azt úgy fogod megtudni, hogy az orvos azt mondja majd: "Rák."

Ha pedig a koporsód mellett állva a barátaid azt szipogják, hogy "Istenem, 85 évesen is makkegészséges volt, élhetett volna még húsz évig, mégis egy busz csapta el!", akkor nem volt hajlamod a betegségre.

2014. júl. 6. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!