16 évesen a piros malrboro cigi nagyon erős?
Figyelt kérdés
2014. márc. 6. 16:01
3/14 anonim válasza:
40 éve dohányzom, és kevés vagyok a leszokáshoz ... szóval most hagyd abba amíg lehet, és ne azon gondolkozz, hogy erős-e
4/14 A kérdező kommentje:
és mennyire káros?
károsabb mint egy gyengébb?
2014. márc. 6. 16:08
5/14 anonim válasza:
Mit izgat a téma? Ha szürke gondot szívsz attól is lehetsz rákos,nekem sikerült leszokni,HAJRÁ.
6/14 anonim válasza:
Kicsivel károsabb, hiszen több benne a kátrány és a nikotin, de teljesen mindegy, a gyengébbtől is lehetsz beteg.
7/14 anonim válasza:
Attól is függ, hogy mennyire erősen szívod. Gyengébb cigiből is szívhatsz be több kátrányt és nikotint, ha azt erősen szívod, az erősebb cigit meg könyedebben.
8/14 anonim válasza:
Attól is függ mióta gyújtasz rá. Ettől függetlenül erős.
9/14 anonim válasza:
0.7mg nikotin ugye? Az még nem a legerősebb. Van a John Player Special (fekete dobozban van) 0.9mg. Vagy a barna szofi, p20, pannónia amik még 0.8mg-osak.
10/14 anonim válasza:
Szerintem annyira nem, ahhoz képest hogy piros. Kb. olyan mint egy kék Bond. 100-as piros Marlbi + hosszúkávé reggel a teraszon a legkirályabb kombó. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!