Szerintetek erős a Piros Multi?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok éés körülbelül fél vagy 3/4 éve szívom2012. márc. 31. 21:00
1/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem erős. Hogy jut ez eszedbe? Meg természetesen ártalmatlan, nem okoz rákot sem. Most még.
2/7 anonim válasza:
Dehogyis erős.. "Hegyi levegő", ahogy mi nevezzük. Próbáld ki a Piros Viceroy-t..., akkor megtudod mi az erős.. De szerintem neked a kék multi vagy a kék bond, vagy a kék szofi is megteszi.. Azok azért gyengébbek..
3/7 anonim válasza:
Ha rám hallgatsz k*rva gyorsan abba hagyod amíg rá nem szoksz, én is ilyen idősen szoktam rá és k*rva nehezen tudtam róla leszokni.Amúgy meg kezdő" dohányosnak minek kell piros=erős cigit szívni miért nem jó a kék egyáltalán minek szívod.
4/7 anonim válasza:
Szerintem ne szokj rá.Vagy ha már rá szoksz,akkor legalább szívj valami jót,pl kék multit.A leszokás pocsék lesz,előre szólok.De úgysem hiszed el.
6/7 anonim válasza:
Én nem érzem meg, de mondjuk a piros Symphoniát sem..... 2éve vagyok erősen dohányos. Alapjáraton sárga Camel-t szivok....
7/7 A kérdező kommentje:
minden nap elszívok 1 szálat:3 szigorúan egyet
2012. ápr. 1. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!