Ne szokj rá arra a sz.rra. Egyáltalán nem vagány, hanem inkább sajnálatra méltó és nevetséges, hogy tinik azt hiszik ettől lesznek menők.
Inkább a gyúrás legyen a függőséged.
2014. jan. 18. 09:22
4/14 anonim válasza:
Hát én 14 éves vagyok és 12 évesen keztem rászkoni olyan bandába került be ahol napi szinten folyt a drog a pia a cigi minden amit el tudsz képzelni sajnos a mai napig ijen bandába vagyok füvezek,piálok,cigizek tudom h gáz dolog mert az de nem tudok tölük elszakadni Szerintem minél hamarabb álj le és tedd le a cigit és ha olyasmi bandába vagy mint én akk nagyon gyorsan hagyd el.;)
2014. jan. 18. 09:25
5/14 A kérdező kommentje:
Nem vagányság miatt szívtam hanem mert jobban érzem tőle magamat. Amúgy nem tudja senki sem...
2014. jan. 18. 09:26
6/14 anonim válasza:
Ha 13 évesen 1-szer már cigiztél az nem gáz. Kipróbáltad. Most már tudod milyen. Viszont ha még egyet vagy többet elszívsz akkor már rászoktál, és az gáz (pontosabban nem az, csak teljesen tönkretesz).
Szerintem most hogy kipróbáltad hagyd abba, míg nem késő.
2014. jan. 18. 09:38
7/14 anonim válasza:
Nem gaz. Inkabb sajnalatra melto,hogy nem vagy kepes a problemaidat maskepp megoldani. Kevesebb penz+ kevesebb egeszseg+ tobb problema. Ezt ered el vele. Ha ettol megnyugszol,hajra.
2014. jan. 18. 09:40
8/14 anonim válasza:
Figyi kisfiam! Tudod mennyi ártalmas? Tönkteszi a tüdőd, és előbb meghalsz mint kéne.... Nemértem az embereket, megakarnak halni vagy mi? Nem megyek úgy végig az utcán hogy ne láttam volna olyan embereket akik füstölögnek, aztán eldobják a csikket, tudom ez most nem tartozik ide, de kérlek ne szokj rá te is, mert ez nagyon rossz!! Találj valami hobbyt magadnak és attól érezd jobban magad, ne a cigitò!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!