Gáz ha 13 évesen már nem 1szer cigiztem?
sok itt az erkölcs császár, sokan bántottak. én nem foglak! :)
nem azt mondom, hogy gáz, viszont nagyon nem jó dolog. nem jövök itt ezzel a "amíg nem vagy 18 addig tilos minden" hülye dumával, engem nagyon bántott fiatalkorúként ez a mondat... én majdnem 16 voltam, amikor először kipróbáltam. party dohányossá váltam. viszont most főleg olyanokkal bulizok, akik nem hogy a cigit, de a piát se szeretik. én az alkohol mellett azért még mindig kiállok, de a cigit tudom nélkülözni.:) bár a piát is, de azt nehezebben, ha buli van. egy-két olyan barátom van, aki elszív velem pár szálat, ha találkozunk vagy bulizunk, két hónapig tart, amíg elfogy egy dobozzal, és azt az egy dobozt nem is én szívom el, csak kb 10 szálat belőle.
én már 18 vagyok, úgymond "megtehetem". én még abban az időben nőttem fel, amíg 13 éves koráig minden velem egyidős mesét nézett és egymásnál vagy a játszótéren lógtunk. játszótér: nem csúszdázás meg mászókázás, hanem padon vagy hintában ülés és beszélgetés. 15 éves koromtól kezdtem el bulizni, de a legnagyobb bulis korszakom 16-17 évesen volt, meg még most is. azt tanácsolom, várj te addig! :) és soha ne szokj rá! évek kellenek a rászokáshoz, meg nagy nagy erőltetés, szóval ne csináld! :) és miért érzed jobban magad tőle? engem pl nem nyugtat... csak tetszik az íze.:)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!