Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért kívánom? Help!

Miért kívánom? Help!

Figyelt kérdés

Sziasztok. Eloszor is kimeljetek a beszolasoktol, koszonom. Szoval a problema. Kb egy hete ugy keltem fel, hogy cigizni akarok. Soha eletemben nem cigarettaztam (meg csak 15 eves vagyok), de akkor olyan ellenalhatatlan erzest ereztem. Persze a szuleim sem cigiznek, es en sem akarok, de annyira kivanom, es nem is engednek meg.

Es mielott azt mondanatok, hogy mert most ez a meno meg minden. Nem. Nem ezert. Fogalmam sincs miert erzem ezt, de annyira beleszivnek egybe.

Mit tegyek ellene? Tudom, hogy nem szabad cigarettazni, es en nem is akarok soha, de kesztetest erzek, 15 evesen.

Kerlek segitsetek:/

2014. júl. 3. 11:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Szívj bele ki kell mindent próbálni.
2014. júl. 3. 11:08
 2/5 anonim ***** válasza:

én ilyet akkor érzek ha alkoholt fogyasztok. szoktam vele álmodni

de rászokni az a világ legnagyobb hülyesége! luxusnak számít :)

próbáld ki de több ne legyen

2014. júl. 3. 11:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet tetszik a szertartás.
2014. júl. 3. 12:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem "kívánod" hanem csak egyszerűen kíváncsi vagy rá, hogy milyen. Próbáld ki, annyitól még nem lesz bajod! ;)
2014. júl. 3. 17:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Én meg azt mondom hogy ne próbáld ki. Én is egyszer haverok miatt kipróbáltam oszt késöbb egyre jobban kívántam. 17 vagyok és minden héten 4-5 ször cigizek. Próbálok leszokni de... Nem kellett volna kipróbáljam se.
2014. júl. 5. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!