Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért kívánom a cigit?

Miért kívánom a cigit?

Figyelt kérdés
'7 éves srác vagyok 1-2 hónapja probáltam ki és onantól kezdve nagyon kivántam és most hétvégén megin ''rágyujtottam'' (2 slukkot szivtam) rászokhattam vagy mér kivánom?
2014. jún. 17. 09:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Nos eleinte még jó érzés,amíg rá nem szoksz addig az is marad,de ahogy rászoksz ez eltűnik és utána már csak azért fogsz rágyújtani mert függő vagy.Tehát ha teheted inkább kerüld ezt,mert egy doboz 1000ft és ha rászoksz,hidd el nekem nem napi 1-2 szálat fogsz elszívni,aztán szenvedhetsz a leszokással,meg a cigi által okozott problémákkal.Szóval hogy jól esik meg kívánod azzal nincs probléma,majd ha tényleg érzed a hiányát majd akkor fogsz szívni igazán vele! Szerintem ezt az egészet csak bebeszéled magadnak!Ne gyújts rá többet és akkor nem lesz semmi baj!
2014. jún. 17. 10:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Ennyitől nem szokhattál rá, lehet azért kívánod mert teszik a szertartás.
2014. júl. 3. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!