16 éves vagyok. Fél éve cigizek napi 2 szálat szívok. Téli szünetben leálltam a cigivel azóta néha szúr hol az egyik hol a másik tüdőm, és van olyan érdekes bizsergő érzés a mellkasomon egész nap! De néha más szerveim is szúrnak:/Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
2010. jan. 5. 14:23
11/14 anonim válasza:
banyek én 23 vagyok akkor kezdtem mikor 16 voltam, nem napi kétszálat szívtam el hanem kb fél-egy dobozt
semmi bajom
pedig 10 napja nem gyújtottam rá, nem szúr meg nem bizsereg egyetlen szervem sem, az TUTI nem az aminek te leírtad
12/14 anonim válasza:
jahh annak a sok agyatlan tahónak aki azokat az okosságokat nyomja hogy megérdemled meg egyéb üzenem hogy szokjatok rá a herkára !!
ahelyett hogy "ráb*szt*l hülyegyek" eznétek össze vissza inkább kívánjatok sok sikert a leszokáshoz, mert ha tisztában vagy egy kicsit a függőségek mechanizmusával, ha nem tudod letenni első, meg ötvenedik után akkor pszichésen úgy hazavág, hogy soha az életbe nem jön le a delikvens semmiről
szóval a megérdemled helyett bíztassátok inkább a másikat...
13/14 anonim válasza:
Az szuper, hogy leszoktál, de rá se kellet volna szokni! Szerintem cool dolog leszokni, nagy akaraterő kell hozzá! Menj dokihoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!