Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Sok dohányos miért sajnálja...

Sok dohányos miért sajnálja tőlem a pénzt nyaralásra, telefonra, tvre autóra?

Figyelt kérdés

A haverom cigizik, én nem sajnálom tőle, de megjegyzést tesz, hogy honnan van pénzem autóra, nyaralni stb.

Ő elcigizi... Én nem sajnálom.

Ő miért szól be akkor is?

Több dohányost hallok sírni, hogy de szegény, de drága minden, de a cigit nem költenek inkább másra...

Miért?

2014. jún. 21. 14:27
 1/5 anonim ***** válasza:
96%
A dohányos inkább nem eszik, minthogy kevesebbet dohányozzon. Nem azonos a szükségleteinek sorrendje, persze ezt nehezen érted.
2014. jún. 21. 14:37
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Hidd el, aki nem dohányzik és úgy sem jut neki autóra, nyaralásra, az is "sajnálja" tőled.
2014. jún. 21. 14:41
 3/5 anonim ***** válasza:
50%
Ennek a kérdésnek a provokáción kívül semmi értel nincs, gratulálok, már kismilliószor körbejárta itt mindenki ezt a kérdést, te nem sajnálod egy milliárdostól a pénzét? Nem lenne jó ha neked is annyi pénzed lenn? Nem értem, hogy ezen miért csodálkozol, egyébként meg ha nem cigizne akkro se biztos, hogy lenne neki elég pénze autóra. Te azt a pénzt amit ő cigire költ elkajálod a mekiben vagy veszel belőle egy új ruhát, azt a pár ezere forintot úgyis mindneki elszórja valamire, a cigi pont ugyanolyan, csak manapság nagy divat gyűlőlni a dohányosokat.
2014. jún. 21. 16:01
 4/5 anonim ***** válasza:
24%
8 év cigi után szoktam le, semmivel sem lett utána sem több pénzem... simán elköltöm más hülyeségekre, ahogy teszed azt te is.
2014. jún. 21. 16:12
 5/5 Salx Narval ***** válasza:
100%
Válogasd meg a haverjaidat, ettől jobb ötletem egyenlőre nincs. Az irigységet nem a dohányzás váltja ki, elhiheted.
2014. jún. 22. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!