Ki az aki cigizik? Mióta és miért kezdte el?
Figyelt kérdés
2014. jún. 19. 19:12
1/8 VasalódeszkásGyilkos válasza:
Még tavaly kemény két hónapig volt hozzá közöm.
A társaság nyomásának hatására kezdtem el, de két hónap után beleuntam, és abbahagytam.
2/8 peti78 válasza:
aki naponta cigizik, mert a baráti társaságábol cigiztek és nem akart kilogni, 19 F és nem cigizek
3/8 anonim 

válasza:

14 évesen kezdtem el szórványosan(amikor volt rá pénzem, napi 1-2 szál) ez a folyamat tartott olyan 18 éves koromig. Aztán rákaptam (napi 1-1,5 doboz) Baráti társaság miatt kezdtem el.
4/8 anonim 

válasza:

Szintén 14 évesen kezdtem el, nem társasági nyomásra, szimplán azért mert tetszett. Most próbálom visszafogni napi 2-3 szálra.
5/8 anonim 

válasza:

15 évesen kezdtem. Belekerültem egy társaságba és ott szinte mindenki cigizett. Hát gonoltam én is kibpróbálom. Akkor ment a napi 5-6 szál. Most 17 vagyok és szerencsére már csak egy héten szívok el 5-6 szálat.
6/8 anonim 

válasza:

14 évesen kezdtem el de már abbahagytam sajnos.Miért?Mert az elejétől kezdve imádtam és imádom most is.Egyszer visszafogok szokni.
7/8 anonim 

válasza:

En 2013 novemberben kezdtem el tehat kb. 7,5 honapja. Kivancsi voltam meg a tarsasag is. Azota is szenvedek, hogy letegyem, de csak nagyon rovid idokre sikerult! 19/L
8/8 anonim 

válasza:

14 évesen kezdtem,15évig cigiztem,közben egy év szünet volt terhesség miatt. Idén február 4-e óta nem cigizek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!