Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Fiatal csajok! Ti összejönnéte...

Fiatal csajok! Ti összejönnétek egy olyan pasival, aki cigizik? Nem zavarna titeket? Vagy ez már kizáró ok?

Figyelt kérdés
A korotokat is írjátok le.
2014. jún. 5. 10:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Meggondolnám de lehet hogy igent mondanék ha helyes, jóképű meg kedves is lenne és ha csak ez az egy zavarna nála. 19/L
2014. jún. 5. 11:20
 2/8 anonim ***** válasza:
kizáró ok biztos nem lenne. ha valakibe beleszeretsz nem fog érdekelni ha nap 2 dobozzal szív az se. persze ha még csak ismerkedési szinten vagytok és választani lehet mert még nincs semmi érzelem akkor én is azt választanám aki nem dohányzik. alapvetően régen úgy gondolkodtam, hogy nekem nekm kell olyan pasi aki dohányzik. de 21 évesen belestemegy srácba aki nagyon sokat dohányzott.leszartam. azóta mással vagyok aki utálja a cigi szagát is. de amikor vele ismerkedtem se érdekelt volna ha dohányzik mert azóta ő a mindenem.
2014. jún. 5. 11:25
 3/8 anonim ***** válasza:
második vagyok bocsi nem írtam: 25/L
2014. jún. 5. 11:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Kizáró oknak nem mondanám. A párom dohányzott mikor összejöttünk, kb. 1 évig még. Én nem kényszerítettem, magától szokott le. S ennek is már 4 éve. De biztos van olyan akinél ez kizáró ok.
2014. jún. 5. 12:11
 5/8 anonim válasza:

alapjáraton nem zavarna, néha én is rágyújtok ( barátokkal)

de ha az illető súlyos láncdohányos és nem bír ki 2 órát nélküle, egyfolytában cigi szagú... nos az már zavaró lenne :D

2014. jún. 6. 00:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Én magam alkalmi dohányos vagyok és őszintén nem zavar, hogy kinek milyen dohányzási szokásai vannak. Az is közrejátszik, hogy én nem vagyok érzékeny olyan dolgokra, mint például cigarettafüst szagú ruhák vagy cigarettafüst szagú lehelet és általában ezek azok, amik szoktak zavarni valakit egy dohányosban.

Vannak olyanok is, akiknél az képez kizáró okot, hogy a partnerük egészségi állapota milyen gondokat fog okozni a jövőben – hát erről az a véleményem, hogy egyetlen férfit sem fogok kizárni az életemből most, a jelen pillanatban, csak azért, mert káros szokásai vannak, amelyeknek következményei lehetnek később. Ez mindenkinek a magánügye, én nem úgy nézek a páromra, mint egy orvos a páciensére, és ha mindennél fontosabb okok miatt úgy döntöttem, hogy őt választom, akkor az ilyen részlet nem is lesz kizáró okok.

20/N

2014. jún. 6. 21:38
 7/8 anonim válasza:
100%

Engem például nem zavarna...Én nem a ha szeretem akkor ugyis mindegy dumával jövök hanem azza, hogy van aki bírja és van aki nem. Engem nem zavar az ha valaki előttem cigizik, ha a srácnak kicsit cigiszagú a lehelete stb...

Hozzáteszem hogy néha én is elszívok egy-egy szálat...

15/L

2014. jún. 20. 21:11
 8/8 anonim válasza:
Ha cigizik a csaj nincs gond pl.én de régebben sem volt kizáró ok :)
2014. júl. 10. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!