Melyik cigaretta a legfinomabb/legjobb? és melyik Pall Mall a legjobb?
Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 13:14
41/49 anonim válasza:
Mikor azt kérdezed melyik a legjobb, akkor úgyérted melyik a legkevésbé szar? :D
42/49 anonim válasza:
Blue Pall Mall! Kellemes az ize és kellemesen erős. (Y)
44/49 anonim válasza:
Marlboro Frost Blue ezt imádom♥ [link] de jó még a kék Bond, a sötétzöld PallMall vagy ezüst Marbi. 18/l
45/49 anonim válasza:
Szokták mondani a dohányzás halált okozz kérdem én aki nem dohányzik nem hal meg?? Egyébbként a marbolo-ból bármilyen jöhet!:)
46/49 anonim válasza:
ALboro gold touchot vettem most , de gold edge et akartam -_- az finom?? Am a touch : k: 6 n: 0.5 szm: 6 mg
47/49 anonim válasza:
Még az elöző oldalon lévő fikázós embernek irnám , h igazából tök 8 h vki cigizik e van nem mert jo lehet h előhozza a rákossejtjeidet , de nem hiszek abba h vki ettől kapna rákot ,apám 30 eve cigizik nincs rákos baja , papám 40 éve neki se . Van egy rokonom 8 hónapos a gyerek és szemrákja volt , van 1uveg szeme. Meg akive tizen párévesen jon elő. Nem ertem miert jon mindrnki ezzel a rákkal. Ez inkább szervezetfuggő.
48/49 anonim válasza:
Kék vagy Fekete Dunhill. A fekete erősebb, de picit jobb mint a kék. PallMall-t nem próbáltam, másfél éve csak Dunnhill-t vagy sárga Camelt szívok. De szerintem a kék Dunhill és a sárga camel a legjobb.
49/49 anonim válasza:
Pall mall bol a mohitos a kedvencem nagyon odabasz.
Es amit meg Nagyon szeretek az a banános chesterfield
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!