Melyik a legjobb ízű cigaretta szerintetek?
multifilter yellow 100's szerintema világ lergjobb cigije. Egyáltalán nem büdös, nagyon krémes és nem is tüdőgyilkos (annyira)
Marlboro nagyon sz*r. Nekem a torkom mindig köszörüli. Utánna köhögök fél napokig. Ne vegyél marlborot annál sokkal jobbak is vannak. Csak agyon van reklámozva am. egy tök gagyi sophiana szintű...
Dunhill egy sznob sz*r. Csak az veszi aki divatból cigizik. Közben egy ksi csíra cigi. Se íze, se semmi. Tipikusan azok a parasztok szívják ezt akik azt hiszik h. ettől olyan jajdenagyon kemények lettek...
Rö9viden ennyi. Ya ésha lány vagy akkor Eve mintflower 120 mm-s azt nagyon ajánlom
Munkás, Kossuth, Fecske, Románc, Terv.
Szerencsére már egyik se kapható.
Én speciel nagyon szeretem a Dunhillt is, és a Marlborót is, de Dunhillból csak a feketét, és Marlboróból csak az arany, vagy esetleg a mentolos (zöld). Amúgy nem mindig telik ilyen kategóriás cigire, ezért inkább olcsóbbakat választok.
Személy szerint a kedvenceim: Lucky Strike, Multifilterek, de ritkán néha veszek Pall Mall-t is.
Amúgy neked kell eldönteni meik a kedvenced, kinek mi ízlik ugye:))
Djarum,Marlboro,Davidoff ezek jók.
Amit sztem mindenképp keülj:Bond,Silverado,Goldengate,Enter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!