Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Melyik cigaretta a legfinomabb...

Melyik cigaretta a legfinomabb/legjobb? és melyik Pall Mall a legjobb?

Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 13:14
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
Én a 100 citrom multit imádom, ha meg pall mall akkor narancssárga :D
2010. jan. 3. 13:44
 12/49 anonim ***** válasza:
100%

Sötétzöld Pall Mall L

De amúgy ilyen nincs hogy melyik a legjobb..mindenkinek más válik be,és a te ízlésed is változhat.

Én régebben kék viceroyos voltam,aztán csak arany malbi évekig ,utána ízesített cigik, most meg 1éve átszoktam a zöld pallmallre,pedig régen Utáltam a mentolosat!

2010. jan. 3. 13:45
 13/49 anonim ***** válasza:
a vékony kent.
2010. jan. 3. 13:49
 14/49 anonim válasza:
vékony zöld multi és vékony zöld bond a 2 kedvenc. de a 120as zöld Eve is nagyon jó!
2010. jan. 3. 13:52
 15/49 anonim ***** válasza:
11%

Nőből vagyok, tehát női cigiket szívok. Aminél még soha nem kóstoltam jobbat, az a Vogue Arome. Még a füstje is illatos, nincs az a büdös bagószaga, igazi élvezet...

Pall Mallt utoljára még a második x-em előtt szívtam, én a gyengéket preferáltam, a világoskéket, meg a fehéret. Később próbáltam a kék slimet is, az sem rossz.

Amit sosem szívnék (inkább a leszokás! :D) az a Viceroy, a Sophianae, és a Multifilter. Utóbbitól durva fej- és hasfájást kapok, ráadásul valahogy "keserű" az íze...

A Marlboro (arany) nem akkora szám, amennyire fel van kapva. Jó, nem az a büdös kapadohány az sem, de nincs is benne semmi különleges.

Az Eve minden fajtáját szintén szeretem, de ha van pénzem, akkor Vogue, ha nincs, akkor létezik egy Glamour nevű olcsóbb slim cigi, azt veszem meg.

Ha pasi lennék, akkor tekerőset szívnék, léteznek vaníliás cigarettadohányok, hát az valami hihetetlen jó...

2010. jan. 3. 14:09
 16/49 anonim ***** válasza:

a legjobb szerintem a Joker dohány 350Ft és kijön belőle 2-3doboz cigi.

ha boltit veszek akkor meg kék bond. a pall mallokat nem ismerem.

2010. jan. 3. 17:08
 17/49 anonim ***** válasza:
Piros Bond:) meg pall mallből is csak a piros
2010. jan. 5. 14:33
 18/49 anonim ***** válasza:
én az összes pallmall-t végig probáltam leszámitva a zöldet mert a mentholos jobban impotenciát okoz mint egyébként. nekem a kék jön be mert annak olyan selymes íze van. De az igazi favorit a fekete Dunhill és a vörös Davidoff. meg persze a Benson and hedges silver. ezek a legjobbak ;)
2010. jan. 7. 19:22
 19/49 anonim ***** válasza:
75%

kék pall mall-t imádom.

15/l

2010. jan. 8. 14:56
 20/49 anonim válasza:
15%
A cigaretta nem lehet finom.Az kinyírja az embert nem érdemli meg hogy beszéljünk róla:D
2010. jan. 10. 09:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!