Melyik cigaretta a legfinomabb/legjobb? és melyik Pall Mall a legjobb?
Sötétzöld Pall Mall L
De amúgy ilyen nincs hogy melyik a legjobb..mindenkinek más válik be,és a te ízlésed is változhat.
Én régebben kék viceroyos voltam,aztán csak arany malbi évekig ,utána ízesített cigik, most meg 1éve átszoktam a zöld pallmallre,pedig régen Utáltam a mentolosat!
Nőből vagyok, tehát női cigiket szívok. Aminél még soha nem kóstoltam jobbat, az a Vogue Arome. Még a füstje is illatos, nincs az a büdös bagószaga, igazi élvezet...
Pall Mallt utoljára még a második x-em előtt szívtam, én a gyengéket preferáltam, a világoskéket, meg a fehéret. Később próbáltam a kék slimet is, az sem rossz.
Amit sosem szívnék (inkább a leszokás! :D) az a Viceroy, a Sophianae, és a Multifilter. Utóbbitól durva fej- és hasfájást kapok, ráadásul valahogy "keserű" az íze...
A Marlboro (arany) nem akkora szám, amennyire fel van kapva. Jó, nem az a büdös kapadohány az sem, de nincs is benne semmi különleges.
Az Eve minden fajtáját szintén szeretem, de ha van pénzem, akkor Vogue, ha nincs, akkor létezik egy Glamour nevű olcsóbb slim cigi, azt veszem meg.
Ha pasi lennék, akkor tekerőset szívnék, léteznek vaníliás cigarettadohányok, hát az valami hihetetlen jó...
a legjobb szerintem a Joker dohány 350Ft és kijön belőle 2-3doboz cigi.
ha boltit veszek akkor meg kék bond. a pall mallokat nem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!