Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » S. O. S! Hogy tudassam a...

S. O. S! Hogy tudassam a szüleimmel hogy cigizek?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy imádok cigizni, 2 hete szoktam szívok naponta kicsit többet mint fél dobozt. csak anyam dohanyzik de szerintem simán lebukhatok akkor is mert ő nagyon keveset szív. Az biztos h én nem szeretném letenni semmiképp... Haverokkal úgyis elszívok majd párat. Csak nem akarok lebukni. Valami ötletetek nincs? Ha csak úgy megmondom akkor hát.. Ismerem őket szal nem lenne túl jó.

14/F

2014. jún. 15. 23:17
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
66%
Nem, mi? :D Én meg sajnos kérdező sokkal több olyan embert ismertem, akik egyértelműen a cigi miatt haltak meg. Deha egyszer élünk elv alapján rizikóztatni akarod, h ideje korán belehalj, akkor hajrá. Legjobb út az öngyi felé.
2014. jún. 16. 00:37
 12/28 anonim ***** válasza:
66%

Nem gondolod hogy egy 70 éves nőnél már mindegy?Ott már úgy vannak vele hogy úgysincs sok hátra.

Én is sokáig szívtam ezt a szart.Nos az igazi élvezet nem a ciginél kezdődik az életben és nem is a cigivel végződik.

Szóval gumigyerek vagy és nem több.

Szívd csak nyugodtan! majd rájössz idővel úgy is hogy ez egy hiba az életedben.És nem is pici hiba.

Röhejes hogy két hete szívod és mér keménynek érzed magad,de annyira nem hogy anyádék előtt is rágyújts!Nem is kisfiú vagy hanem kislány! :)

Ha legalább csinálsz valamit akkor azt csináld rendesen!

2014. jún. 16. 00:37
 13/28 anonim ***** válasza:
72%
Na igen, én legalább 15 évesen lány létemre apám elé álltam, és közöltem vele. És nem volt anyuci, aki megvédjen. Kaptam is érte akkorát, hogy leszállt a fejem, de vállaltam. Nem csak a cigizést. De te kérdező, ha már anyádtól is félsz, mi lesz a sok betegséggel, amit okozni fog a cigi?
2014. jún. 16. 00:39
 14/28 anonim ***** válasza:
66%
Ha egyáltalán igaz ez az egész. Azért marha jó, hogy direkt a tinik miatt vannak a nemzeti dohányboltok, de ezek szerint csak kitrükközik. Akik megveszik nekik azoknak innét üzenem, h mélységesen gratulálok nekik!
2014. jún. 16. 00:41
 15/28 anonim ***** válasza:

És még nem is mondtuk neki hogy a bagó visszaveti a a teljesítésben a dugás terén :)

De ő már eldöntötte hogy egy a haverok előtt pózoló menő lesz aki otthon fél az anyjától,és satnya marad ,na meg hamar kihullanak majd a fogai ,a haja,aztán még van a többi rejtett betegség is.Ezek nem olyan károk amiket azonnal észlel az ember,ez amolyan sunyi,majd idővel minden kijön,de addigra már olyan függő leszel hogy remegni fogsz!Ha nem lesz rá pénzed majd mehet a kijelölt helyekre dekkezni.14 évesen még csak egy kis fing a kérdező...Keménykedne de nincs mire.Azt írja hogy nem menőzésből szívja...Nem kell a duma! :)

2014. jún. 16. 01:08
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Végül is sajnos mind1, úgy is azt csinál, amit akar. Ha a szülei tiltani fogják, akkor is. :( Igazából mit várunk egy tinitől, mikor felnőttek is sokan nem értik meg, h a tiltás legtöbb esetben az ő érdekükbe van és nem ellenük. Persze mi már tudjuk a cigi részét legalábbis. Csináld kérdező, ha annyira akarod...majd fogsz vele te is annyit küzdeni, mint én. Ha buta akarsz lenni és nem akarsz a mások hibájából tanulni, majd tanulni fogsz a sajátodéból, ha nem egy év múlva, 10 év múlva, ha nem 10 év múlva, akkor majd később, de utol ér, h tanulj belőle, kőkeményen.
2014. jún. 16. 02:13
 17/28 anonim ***** válasza:
Egyébként inkább ettől félhetnél, mint a szüleidtől! De hát te tudod mitől érzed magad bátornak.
2014. jún. 16. 02:15
 18/28 anonim ***** válasza:

Kíváncsi leszek akkor is ezt fogod-e mondani amikor alig bírsz majd felmenni egy lépcsőn...

http://www.youtube.com/watch?v=KyTBYFWXxFI

2014. jún. 16. 06:46
 19/28 anonim ***** válasza:
Vagy rendesen cigizz, vagy sehogy. Amúgy az ilyen menő-manók tényleg kislányok otthon vagy nagyobb baj esetén.
2014. jún. 16. 10:25
 20/28 A kérdező kommentje:

Jólvan hagyjuk is akkor itt nem lehet normálisan választ kapni... Nem azt kérdeztem hogy hogyan b*sszatok le meg írjátok le mi a rossz a cigibe meg hogyan szokj le -.-"

arra gondoltam vki tud -e valami módot, tanácsot adni, de nem.

Nekem jól esik a cigi és kész -.-

2014. jún. 16. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!