Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért mondja ezt nagyon sok...

Miért mondja ezt nagyon sok dohányos?

Figyelt kérdés

Az alábbi párbeszéd egymástól függetlenül sokszor elhangzott:

Dhogányos: - Szia, van egy szál cigid?

Én: - Nem dohányzom, boccs.

Dohányos:- Helyes.

Miért mondja egy dhányos, hogy helyes a nem dohányzás? Ez kissé paradoxon nekem :D

2014. jún. 11. 14:43
 1/5 anonim válasza:
46%
Haha
2014. jún. 11. 14:51
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Én így módosítanám a párbeszédet:

Én: - Szia, van egy szál cigid?

Te: - Nem dohányzom, boccs.

Én:- Akkor szokjál rá kisköcsög.

2014. jún. 11. 14:56
 3/5 Kései Sirató ***** válasza:
mert tudják, hogy mennyire egészségtelen.
2014. jún. 11. 17:18
 4/5 x) ***** válasza:

Mert attól függetlenül, hogy mi szívjuk, tisztában vagyunk a káros hatásaival meg a hátrányaival. Egy normális dohányos nem akar rászoktatni másokat a cigire. Szerintem én is gyakran mondom a nem dohányzó ismerőseinek, hogy sose szokjanak rá. Azért a rendesebb emberek odafigyelnek a másik egészségére.

Van egy ehhez hasonló kedvenc jelenetem. Kb 17 voltam és megkértem egy 40 év körüli pasit, hogy vegyen nekem cigit a kisboltban. Szó nélkül bement, megvette aztán tartott egy fejmosást a dohányzás hátrányairól miközben ő már a negyedik vagy ötödik szálat szívta ott előttem. Picit ironikus volt.

2014. jún. 11. 20:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert káros. Én dohányosként nem kívánom senkinek, hogy dohányozzon, és ha egy barátom le akar szokni maximálisan támogatom. Az egy más dolog, hogy én szeretek cigizni.
2014. jún. 13. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!