Egy dohányos hány cigimentes nap után mondhatja el magáról, hogy leszokott?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 9. 19:47
2/11 anonim válasza:
Nekem két évig voltak cigis álmaim, reggel meg pár percig nem tudtam, hogy most dohányzok-e vagy sem.
3/11 anonim válasza:
Fél év biztos. Én 2 hónap után estem vissza, pedig annyira nem kívántam Ez olyan mint a kártyavár, kiszeded az alsó lapot, és mind az amit felépítettél összeomlik.
4/11 anonim válasza:
Én nyolc éve nem cigizek, de még most is jól esne néha.Szerintem ez sohasem múlik el. Mivel egyszer jól esett, mindig hiányozni fog. Lehet egyszer újra kezdek cigizni, de a cigimentes évek nem haszontalanok. Pénz maradt a zsebemben, plusz nyolc év alatt kitisztult a szervezetem.
5/11 anonim válasza:
Az előttem szólónak van igaza. Én pont 20 éve nem szívtam egyet se, és azt nem merem mondani, hogy leszoktam - csak azt, hogy 20 éve nem szívtam.
6/11 anonim válasza:
Soha...
Ez függőség..
Igaz szokták mondani..de csak úgy, hogy x ideje leszoktam, azóta nem szívtam egy szálat sem..
De ez lehet teljesen átmeneti..
Tehát ha 2 évig nem szívod, aztán 2-3 szállal ugyanott vagy, mint előtte..
Pl éndesanyám 2,5 évig nem szívta.. ..és nem at mondta, hogy leszokott, hanem , h addig nem szívta..( még 2,5 év után is borzasztó vagyakozas volt benne.. És nem tudott ellenAllni..)
Mint az alkoholizmus... Az apósom 8 éve tiszta, de a ma napog alkoholistának vallja magát, úgy hogy meg tudja venni, illatolni, kitölti másnak az alkoholt, mégsem iszik..
Egy erős dohanyos csak "tiszta" és nem leszokot..
7/11 anonim válasza:
Én 2003nyaráig voltam úgymond"kocadohányos" próbáltam lemondani róla vagy legalább tíz alkalommal fél dobozonként dobtam el,de vagy a vágy,vagy az ideg miatt dohányoztam.Egyszer 2003 nyarán volt az utolsó doboz,de úgy 2003 késő ősszén bele"kóstoltam"az utolsó szál cigibe de nem tudom biztos a pár hónapi kihagyás miatt úgy megszédültem az első slukktól hogy abban a pillanatba el tapostam.Én 2004 óta azóta nem cigarettázom,és most sem kívánom.
8/11 anonim válasza:
Én két év után kezdtem érezni, hogy számomra visszataszító, ha valaki rágyújt a közelemben, addig önuralomra volt szükségem, hogy ne szokjak vissza.
9/11 anonim válasza:
Néhány évtizedig dohányoztam,mielőtt 2006 elején letettem.Eleinte megvoltak a reflexek,meg a szertartás,de soha nem akartam többé rágyújtani.Pár hét alatt elmúltak a beidegződések is.Azóta nem tudnának rávenni egy slukkra sem. Ki nem állhatom a cigit.Szóval nem mondanám,hogy örökre függő marad valaki. Mindenkinek a saját tapasztalata más és más.Persze a leszokás módja is számít. Én a biorezonanciás kütyüvel szoktam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!