Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Nagy anticigis révén hogy...

Nagy anticigis révén hogy szerethettem meg? Csalódtam magamban.20/F

Figyelt kérdés

Régen egyszer találtam egy sárga Bondot, bontatlan volt. Elszívtam a felét, olyan 16 lehettem. Rá akartam szokni, de nem ment, bűn rossz volt. Vettem egy doboz zöld Multit, az jobb volt, de azt is megutáltam. Elfogadtam, hogy nem tudom mi a jó a dohányzásban.

Iszogattunk mostanában, egy szint után haveroktól kértem pár slukkot, és élveztem ahogy beszédülök.

A legutóbbi szombaton buliban megint már nem voltam szomjas, vettem egy doboz kék Luckyt, ezt láttam meg elsőnek a boltban. :D Este elszívtam vagy 4-5 szálat, meg osztogattam, tudtam hogy józanon amúgysem fog kelleni. De hazaérve maradt még 5 szál, tegnap is elszívtam egyet, meg ma kettőt. És jól esett, sör mellé meg főleg. Mi lett velem?

2014. máj. 27. 23:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Hát Isten hozott a klubban. Tipikus rászokás.

Nekem is volt annyi eszem, hogy 25 év antidohányosság után, felnőttként rászoktam.

2014. máj. 27. 23:46
 2/15 anonim ***** válasza:
Azért drága mulatsáég lesz hosszabb távon
2014. máj. 28. 00:21
 3/15 anonim ***** válasza:
Azt a pénzt inkább másra költeném -
2014. máj. 28. 00:22
 4/15 lencsefőzelék ***** válasza:

Olyan anyagokat tesznek bele, amiktől nagyon gyorsan függővé válsz. Most hagyd abba, amíg nem késő.

http://www.youtube.com/watch?v=zbaid93tLIg

2014. máj. 28. 00:36
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
40 éve dohányzom ... ha újra születnek és egyvalamit másképp csinálhatnék, akkor az lenne, hogy soha nem veszek a kezembe cigit
2014. máj. 28. 00:50
 6/15 anonim ***** válasza:
Semmi különös, ha most leállsz vele (józanul ne gyújts) nem fogsz rászokni.
2014. máj. 28. 07:52
 7/15 anonim ***** válasza:
Egészségedre, csak így tovább :D
2014. máj. 28. 12:55
 8/15 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ha élvezed, akkor nyugodtan szívjad, csak ha attól tartasz, hogy rászoksz, akkor meg próbálj csak napi 5 szálat szívni. Ismerek olyanokat akik többb évtizede cigiznek, s nincs semmi bajuk tőle, s olyanokat is, akik csak pár éve, s már vannak egészségügyi problémái. Én 17 vagyok és lány, pár hónapja szoktam rá, s valami pótcselekvésként szolgál. Tudom, hogy káros, meg anno még pár éve én is antidohányos voltam, de kipróbáltam és megtetszett. Én azt mondom, hogy szívd ha jól esik, s ne foglalkozz vele. Amúgy ezt is bírom, hogy mindenki mondja, hogy a cigi milyen káros stb stb, de az alkohol vagy az a sok szar chips, sőt esetleg még a kávé, azok persze említésre se méltók, pedig lazán vannak ugyanolyan veszélyesek, mint a cigi. S mielőtt ha azzal jönne most valaki, hogy jaj gratulálok, hogy 17 évesen ilyen lazán beszélsz róla stb stb, leszögezném, hogy ez csak az én dolgom, s én döntöm el, hogy meddig akarok élni. Ennyi.
2014. máj. 30. 11:42
 9/15 anonim ***** válasza:

"Én 17 vagyok és lány, pár hónapja szoktam rá"

Megszólalt a tapasztalat.

2014. máj. 30. 11:59
 10/15 anonim ***** válasza:
a 17 éves lány vagyok: lehet, hogy nem cigizem hosszú ideje, de attól még van benne ráció abban amit mondok.
2014. máj. 30. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!