Nagy anticigis révén hogy szerethettem meg? Csalódtam magamban.20/F
Régen egyszer találtam egy sárga Bondot, bontatlan volt. Elszívtam a felét, olyan 16 lehettem. Rá akartam szokni, de nem ment, bűn rossz volt. Vettem egy doboz zöld Multit, az jobb volt, de azt is megutáltam. Elfogadtam, hogy nem tudom mi a jó a dohányzásban.
Iszogattunk mostanában, egy szint után haveroktól kértem pár slukkot, és élveztem ahogy beszédülök.
A legutóbbi szombaton buliban megint már nem voltam szomjas, vettem egy doboz kék Luckyt, ezt láttam meg elsőnek a boltban. :D Este elszívtam vagy 4-5 szálat, meg osztogattam, tudtam hogy józanon amúgysem fog kelleni. De hazaérve maradt még 5 szál, tegnap is elszívtam egyet, meg ma kettőt. És jól esett, sör mellé meg főleg. Mi lett velem?
Hát Isten hozott a klubban. Tipikus rászokás.
Nekem is volt annyi eszem, hogy 25 év antidohányosság után, felnőttként rászoktam.
Olyan anyagokat tesznek bele, amiktől nagyon gyorsan függővé válsz. Most hagyd abba, amíg nem késő.
"Én 17 vagyok és lány, pár hónapja szoktam rá"
Megszólalt a tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!