Akik csak hétvégén, alkohol fogyasztása után, bulikban dohányoznak, hétköznap nem, azokat hogy nevezik?
Figyelt kérdés
És ha megkérdezik tőlük hogy dohányosok-e, akkor mit válaszolnak?2014. máj. 11. 15:12
3/8 anonim válasza:
Ezt a 3 formát ismerem én is, amiket fentebb leírtak. És ők általában azt válaszolják, hogy nem cigiznek, vagy ritkán azt mondják, hogy néha.
4/8 anonim válasza:
Nem sokaig lesznek kocadohanyosok. Egyre tobbet es tobbet fognak szivni. Igy, hetvegen talan nem is a sajat cigijuket szivja, de nem tellik sokaig, mig maguknak vesznek majd. Tudom, en is igy kezdtem.
5/8 anonim válasza:
Aki minden heten dohanyzik az szerintem illene dohanyosnak mondania magat. De aki csak neha, pl nem bulizik minden heten, az nem tartozik a dohanyosok koze. Ha nyaralok akar miden nap el tudok szivni egy dobozzal. Ha meg nincs semmi, akkor nem gyujtok ra honapokig. Pl az elmult 6 honapban 2 szer cigiztem, kb fel fel dobozt.
6/8 anonim válasza:
pPPPPáávwák. Vagy nyomorèkok. Ha nem dohányzol,ne dohányozz.Ha meg dohányzol,akkor nem csak hètvègente.sajnos èn dohányzok,függő lettem .Ùgy kezdtem mint te. Nyomorèkoskodtam ès társaságba "hű,de komoly vagyok" most megmár cseszhetem.
7/8 anonim válasza:
Előzőt minek pontoztátok le?mert elmondta,hogy ő is ìgy kezdte?igaza van.Aki meg nem fogja fel,hogy igaza is lesz az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!