Tényleg igaz, hogy az év közepétől 21 év alatt nem lehet cigit venni és alkohol tilalom lesz?
Figyelt kérdés
Én személy szerint örülnék neki.2014. ápr. 13. 14:34
1/10 anonim válasza:
hát persze...
18 év a nagykorúság határa, választhatunk magunknak felelős politikai vezetőket, nem dönheti el a 20 éves, mit vesz? Nézd már meg, honnan indult a hír eredetileg.
2/10 anonim válasza:
Nem igaz, nálunk 18 év a nagykorúság, nem 21.
Alkohol tilalom meg hogyan lenne, ha még a pálinkafőzés is adómentessé lett téve? :-)
3/10 A kérdező kommentje:
Úgy hallottam ezt a dolgot.De több embertől is.De egyébként akkor ez most olyan,hogy hiába töltötted be a 18at mégse lehet jogsid kamionra pedig nagy korú vagy ,nem?:D
2014. ápr. 13. 15:16
4/10 anonim válasza:
Megírja a hírcsárda, átveszi még két oldal és mindenki komolyan veszi...
Egyébként sem érne sokat ha felemelnék a korhatárt, ugyanúgy megszerzik most is a 18 év alattiak. Plusz megint nőne a feketegazdaság, bár a statisztikába jól mutatna mennyivel kevesebb ember dohányzik, mert csökkent a kereslet.
Az alkoholtilalom arról szólt, hogy 20% feletti alkoholtartalmú italokat nem lehetne kapni , csak trafikhoz hasonló helyen.
6/10 anonim válasza:
Ezek csak mind kamu cikkek, értelmes lehetsz, ha ilyeneknek bedőlsz...
7/10 A kérdező kommentje:
Facebookon olvastam meg 1-2 fórumon,de a HVG-n is fent volz.
2014. ápr. 14. 14:31
8/10 anonim válasza:
Facebook, az aztán nagyon hiteles.
9/10 anonim válasza:
szesztilalmat a népnek! Meg munkát, kenyeret!
10/10 anonim válasza:
A szesztilalom nagyon jó ötlet abban az esetben, ha drámaian népszerűvé szeretnénk tenni a kábítószerfogyasztást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!