Mi a véleményetek arról, hogy a kormány most a nyerőgépek és a cigaretta után az alkoholt is be akarja tiltani a szórakozóhelyeken?
Azért mert az első két állítás igaz, attól még a harmadik hatalmas butaság lesz, hogy " alkoholt is be akarja tiltani a szórakozóhelyeken".
Dohányzás egész Unióban hasonlóan szigorúan tiltva van, mint nálunk. Sőt sokkal drágább is nyugaton.
A nyerőgépek, szintén sok helyen tiltva vannak.
""Dohányzás egész Unióban hasonlóan szigorúan tiltva van, mint nálunk""
Ez így nem teljesen igaz. Ugyanis a hazai szigorítástól szigorúbbak is vannak például az angoloknál.
Egyébként az alkohol betiltása egy kamu. A kedves kérdező ezt hol hallottad?
Hallottad valakitől, akinek a szomszédjának az unokatesójának a kollégája mondta?
Ez butaság! Honnan szedted?
Több ismerőstől hallottam és olvastam interneten. Facebookon megosztottak egy linket. Na most az a helyzet, hogy ugyanígy kezdődött tavalyelőtt a nyerőgépekkel és tavaly a cigivel is. De tényleg pontosan ugyanígy kezdődött:
"Hallottam ezt-azt" "Á hülyeség" "Olvastam, hogy pedzegetik , hogy beterjesztik. Jött ez: "Hol olvastad, baromság, ezt nem csinálhatják meg" stb stb. Majd felkerült napirendi pontra, beterjesztették a javaslatot, egyből elfogadták, és be is hozták. Sajnos az a helyzet, hogy ha nem lesz kormányváltás, akkor jön a nemzeti italbolt is! :( Ha lesz, lehet akkoris...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!