Cigi vétel 18 év alatt?

Elkérik a személyit,tőlem is elkérték,pedig látszott,hogy 18 vagyok.(akkor már két teljes hete az voltamXDD)
Egy dobozzal vettem egész életemben,mert egyrészt régebben 1 szálat elszívtam csak a kíváncsiságom miatt,és az jó volt..de amikor bementem abba a boltba,hogy most én aztán megyek és cigit veszek,és szégyelltem magam.Nem tudom miért,de olyan szégyenérzet fogott el,meg annyira féltem(ezt sem tudom,hogy miért).
Aztán azóta leszoktam,egy szálat sem szívok,nem is esett jól,hogy aztán kényszerből szívtam el.
Nem bíztatlak,de ha nagyon akarod,akkor szólj másnak,hogy vegyen neked cigit,és ha belemegy,akkor szívd el.De szerintem amúgy nagyon nem érdemes rászokni.
Itt már nem csak pénzkidobásról van szó,hanem az életedről is!Sokkal jobb életszínvonalat biztosíthatsz későbbre magadnak,ha rendesen tanulsz,és nem dohányzol:lesz pénzed,nem megy el felesleges dolgokra,nem halsz meg 5-10 évvel korábban!(az esetleges váratlan betegségeket itt nem vettem bele!)

"Mindenhol nézik a korodat, és sehol sem lehet venni 18 alatt cigit."
Igen elvileg nem lehet 18 év alatt venni.
Bemész a dohányboltba és ha elhiszik rólad, hogy 18 éves vagy simán kiadják a cigit, ha pedig nem veszik be kiküldenek és ennyi(tapasztalatból mondom).
Vagy megkérsz valakit hogy vegyen neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!