Normalis ha igy erzem magam az elso cigi utan?
Figyelt kérdés
Par oraja szivtam elszivtam egy szal cigit! Arany Marlborot. I
Elotte csak neha 1-1slukkot. Letudoztem teljesen, az elejen kohogtwm a vege fele mar nem. De rossz volt amugy, nem is izlett meg nem is esett jol. Utana majdnem oklendeztem. Most faj a tudom, kicsit nehezebb levegot venni es a legnagyobb bajom, hogy a kezemrol sehogy nem jon le a szag megszagolom es elkap a hanyinger meg akkor is ha visszagondolok az egeszre. Nem kell kioktatni, nem fogok tobbet cigizni ez elvette a kedvem tole eleg volt egy eletre! De mosta szagot,hogy tuntessem el a kezemrol? Es normalis most amit erzek a tudommel? El fog mulni? Amugy van akinek tenyleg nem valo a cigi vagy mindenki igy kezdi es kesobb jobb lenne?! (nem lesz kesobb csak erdekel)
16L
2014. ápr. 26. 22:07
1/4 tintina válasza:
ez teljesen normális...a szag kb 3 óra múlva már nem lesz érezhető..a tüdőddel sem lesz baj, ne aggódj :) a kezed most meg..ha nem sikerül akkor majd idővel eltűnik a szag
2/4 tintina válasza:
mondjuk nem éppen arany marlboroval kellett volna kezdeni :)))
3/4 anonim válasza:
Én Marlboro Lighttal kezdtem, azután megfogadtam sosem fogok cigizni, és végül rászoktam. Csak veled ne forduljon ez elő és tényleg bírd megállni, hogy ne gyújts rá legközelebb. Ha dohányos barátaid vannak akkor elég nehéz lesz.
4/4 anonim válasza:
ha valaki 2-3 napja nem gyújtott rá, akkor is érzem rajta a cigiszagot, uh a 3 órát keveslem, amúgy volt dohányos vagyok, emlékszem mikor életem elsõ cigijét elböktem a nyitott ablakomban, még 2 nap múlva is brutál cigiszag volt a szobámban, igy persze egybõl le is buktam... késõbb az orrom úgu hozzászokott, hogy anyámék hiába panaszkodtak, nem hittem el, hogy nem lehet kiszellõztetni, cdak 13 év múlva mikor leszoktam, jöttem rá molyen rohadt büdösek a dohányosok, és környezetük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!