Az normális, hogy ennyire zavarja az orromat a cigiszag? Normális, hogy 25 méterről érzem, ha cigiznek?
Nem tudom, bevezették ezt az 5 méter távolságot, de szerintem 50 méter lenne a helyes!
Normális dolog, hogy kijövök a boltból, megcsap a ciginek a dohányszaga, a jellegzetes füst szaga, és körbe nézek, sehol senki, erre látom, hogy 15 méterre cigiznek.
Kijövök a házból, a szomszéd cigizik, erre 20 méterre van minimum, de érzem a füstöt.
Megyünk az utcán, mondom, hogy "megint cigizik valaki!" a haverom azt mondja, Ő nem érez semmit, sétálunk, utána mondja, hogy "igen, már én is érzem!" De előtte nem érezte! Jobb lenne a szaglásom mint másoknak?
Ez normális dolog?
Régen cigiztem 3 hónapot, és azt hittem, már "edződtem" a a füsthöz, de olyan érzés, mintha jobban érezném, mint előtte, mikor nem cigiztem soha!
Túl jó lenne a szaglásom, vagy mindenki ennyire érzi?
Én se mértem le! :)
Csak úgy mondom, hogy messziről érzem, ami fura.
ez a normális. a városi és a dohányzó emberek szaglása nagyon rossz. vannak olyan dohányos ismerőseim akik azt mondják, szinte nem is éreznek szagokat.
ha előtted állnak 2 méterre és a szél a másik irányba fúj, akkor semmit se érzel. ha 25 méterre állnak és feléd viszi a szél, akkor érzed. ennyi a titka.
szerintem sincs semmi értelme az 5 méternek, meg a buszmegállós dolognak, egyszerűen ha nem akarod érezni, hordj aktív szenes szűrőálarcot(respirator). egészségtudatos sportolók ezt csinálják: [link]
ez pont egy allergia elleni, de ugyanilyet hordanak aktív szénnel a kerékpárosok, vagy városi futók. csak azért ajánlom mert régebben engem is nagyon irritált a sok igénytelen ember, meg a városi bűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!