Miért van így? Mielőtt megjön így érzem magam, normális?
16 éves lány vagyok ,eléggé vékony testalkattal rendelkezem /173cm,49kg/ de én ezt szeretem,nekem nicns vele bajom. Azt véltem felfedezni magamon már egy jo ideje,hogy mielőtt megjön,előtte 3-4 nappal ,mindig, minden percben borzasztó éhes leszek,ehetnékem lesz ,és a sportol is elmegy az energiám/kedvem, mindig csak enni szeretnék ,ilyenkor persze nem a csokinak,vagy csipszeknek esek neki,inkább próbálok vaalami baran szendvicset enni, vagy legvégsőesetben valami kekszet(1-2 db) vagy tojást husit ,de ez akár rám jön éjfél fele is,és szinte kibirhatatlan. De ez vajon miert van igy..? Ez normális? Engedjek az evésnek? Vagy sem..
Segítsetek
A hormonháztartás ilyenkor megbolydul. Nálad így jön ki.
Mivel a súlyod inkább kevesebb mint több a kelleténél, nyugodtan egyél. Mivel amúgy is vérveszteség előtt állsz még jól is fog jönni egy kis plusz energia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!