Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van így? Mielőtt megjön...

Miért van így? Mielőtt megjön így érzem magam, normális?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok ,eléggé vékony testalkattal rendelkezem /173cm,49kg/ de én ezt szeretem,nekem nicns vele bajom. Azt véltem felfedezni magamon már egy jo ideje,hogy mielőtt megjön,előtte 3-4 nappal ,mindig, minden percben borzasztó éhes leszek,ehetnékem lesz ,és a sportol is elmegy az energiám/kedvem, mindig csak enni szeretnék ,ilyenkor persze nem a csokinak,vagy csipszeknek esek neki,inkább próbálok vaalami baran szendvicset enni, vagy legvégsőesetben valami kekszet(1-2 db) vagy tojást husit ,de ez akár rám jön éjfél fele is,és szinte kibirhatatlan. De ez vajon miert van igy..? Ez normális? Engedjek az evésnek? Vagy sem..

Segítsetek

2014. márc. 28. 14:40
 1/2 anonim ***** válasza:

A hormonháztartás ilyenkor megbolydul. Nálad így jön ki.

Mivel a súlyod inkább kevesebb mint több a kelleténél, nyugodtan egyél. Mivel amúgy is vérveszteség előtt állsz még jól is fog jönni egy kis plusz energia.

2014. márc. 28. 14:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szepen
2014. márc. 30. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!