Töltés vagy tekerés?
Töltés:
Előny: Jobb cigi, hasonlóbb mint az eredeti
Hátrány: eszköz kell hozzá, nem lehet utcán tölteni..stb tehát előre kell dolgozni
Tekerés:
Előny: bárhol bármikor tudsz cigit csinálni
Hátrány: nem ugyanolyan az élmény, amúgy a tekerés nehzebb, gyakorlat kell hozzá, annak ellenére, hogy bárhol megy..
Az élmény állítólag rosszabb..
Árban nem tudom, szeritem a tekeres olcsóbb talán
A legjobb ha nem szívod;-)
Én már próbálkoztam töltéssel, de olyan pocsékak lettek az első szálaim, ráadásul szar volt a töltő is, amit vettem. :S
A tekert cigi meg olyan... nem is tudom, nekem valamiért az szimpatikusabb, hogy a saját kezeddel rakod össze a cigidet alkotóelemeiből :D
De bárki, akivel eddig beszéltem, mindenki a töltést ajánlotta (kivéve persze azok, akik tekerik :D)
2 évig töltöttem a cigit.Pár hónapra átálltam a tekerésre.Nekem mindkettő bejön.Ha jól tekered, akkor az íze megegyezik a töltöttével. A tekert cigi sokkal olcsóbbra jön ki.(egy csomag dohány elég volt 1.5 hónapig, viszont mikor töltöttem, csak 2-3 hétig)
A tekerés legfőbb előnye számomra, hogy nem nagyon kérnek tőlem cigit. :)
Tölteni már biciklin is töltöttem bagót, viszont a tekerés még séta közben is nehézkes .
A töltött cigi minősége valóban megegyezik a dobozos társaikkal, és cigaretta hüvelyben is nagy a választék.Ha töltöm, mindig fekete hüvelyt használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!