Töltsem vagy tekerjem a cigarettát?
Figyelt kérdés
Át szeretnék állni valamelyik módszerre,mert eszméletlenül drága.Melyik jobb?Töltött vagy tekert?Pénz szempontjából hogy jön ki?Melyik a jobb szerintetek?
(nem kérek kiselőadásokat arról,milyen káros,köszi)
2013. nov. 3. 20:36
1/9 anonim válasza:
Hát a tekerés lényegesen olcsóbb mivel nem kell külön megvenni a töltőt csak venni kell cigipapírt de macerásabb a tekerés mivel bele kell jönni és nem megy egyik napról a másikra min. 2 hét mire belejössz(saját tapasztalat) a töltés annyival jobb hogy ott csak belerakod a dohányt lehúzod és kész is, csak pl: 40g dohányból kevesebb szál jön ki mint tekerve. Én például ha olyan kedvem van tekerem ha olyan akkor töltöm. Például pont az előbb töltöttem le egy cigitárcányi cigit mert unatkoztam. De egyébként néha szoktam venni cigit is de csak akkor ha nincs dohányom. Dönts a kettő közül.
2/9 anonim válasza:
Töltsd, egyszerűbb. Meg szerintem a tekerős módszer csöves. :D
3/9 anonim válasza:
A tekerés egyátalán nem csöves próbálj csak egy normális kinézetű cigit tekerni és meglátod hogy mennyire "csöves".
4/9 anonim válasza:
Nem sértés akart lenni, csak olyan kicsi. A töltött jobban hasonlít az eredetire. :)
5/9 anonim válasza:
Tölteni tényleg egyszerűbb. A tekerésnek annyi előnye van, hogy nem kell megvenni a töltőt (mondjuk nem nagy tétel kb 1500 forint) és ha valahol cigizni akarsz de nincs legyártott cigid akkor nem kell magadnál tartani a töltőt csak dohányt meg papírt. Nekem az a véleményem, hogy a töltött cigi szebb, jobban hasonlít a dobozosra. Amit eddig láttam tekert cigi az olyan szürkés színű volt mert kicsit átlátszott a papír. Válaszd azt amelyik jobban tetszik, kényelmesebb.
6/9 anonim válasza:
számomra a tekerés az egy müvészet. :) és szerintem amúgyis az a jobb, mindenképpen olcsóbb.
7/9 anonim válasza:
hát én mint mondtam úgy szoktam hogyha pl buliba megyek töltök le egy 15-20 szál cigit itthon a városba meg viszek magammal cigipapírt füstszűrőt és dohányt. !!! de ha tekerni fogod a cigit semmiképp se csigával hanem legtöbbször használj hozzá füstszűrőt mivel a csiga semmit nem szűr a füstön !!!
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!Elkezdtem tölteni:)
2013. nov. 8. 14:58
9/9 anonim válasza:
Szerintem a töltés sokkal egyszerűbb és gyorsabb is (nekem 1 szál 1 perc alatt megvan, sokszor még annyi se), és a végeredmény is közelebb áll a rendes, bolti cigihez. A tekerés sosem jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!