Csak pár hónapja cigizek és a szüleim nem tudják. Most szünet lesz kétségbe vagyok esve hogy hol vagy mikor tudok cigizni, ha a szüleim itthon vannak, nem nagyon szoktam magamtól sétálni menni, ötletek? Beszólásokra nem vagyok kíváncsi 16/L
Nem beszólásból, de tényleg még most hagyd abba! Amíg nem vagy függő!
Később nehéz lesz! És nem a saját egészséged miatt, hanem mert ha majd gyereket akarsz, meg kell adnod neki a lehetőséget, hogy egészségesen szülessen, ne nikotinnal teli szervezetben fejlődjön!
A pénzről nem is beszélve!
Azt megkérdezhetem, hogyan jutsz cigihez? Mármint ki veszi neked?
Elmész “boltba“.
Pár napot egyébként csak kibírsz cigi nélkül.
"Idősebb koromra meg már olyanokat kitaláltam, hogy már én is elhittem."
Nagy arc :DDDDD
Pár napot ki lehet bírni, ha csak néhány hónapja szívod.
Ha eddig nem mentél sétálni hát most menj. Vagy bárhova menj ahol az utcára kell menni.
#6 - Ez tényleg jó volt :-)).
16 évesen miért furcsálnák azt, ha sétálni mész ? Nem kell azt mondanod, hogy egyedül, hanem mehetsz a barátaiddal is ( vagy a képzeletbeliekkel, na :D ), a lényeg , hogy minél természetesebbnek tűnjél, mert a szülők megérzik, ha valami nem stimmel. Számít az is, hogy mennyit szívsz, mert 1-2 szál még kiszellőzik, de ha elmegy szinte fél doboz egy séta alatt, akkor az már erősen fog érződni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!