#1, a könyvet elárulhatnád mi volt, nem lenne haszontalan talán. Ezen felül önellentmondó a hozzászólásod. Hogy lehetnél iszonyúan jól, mikor egész életedre dohányos maradtál? Azaz valamilyen szintű hiánnyal küzdesz is. Szakad a plafon jellegű, túlszaturált önhitegetést máshova, kérlek.
..de átérzem, én 9 éve szoktam le, nagyon néha jön egy gondolat, ha látom, hogy de jó lenne, de alapvetően nem mozgat, elfelejtem aztán, a kiváltó ingert is. Le lehet szokni. Testileg túlságosan károsít, ezeket én már tapasztaltam magamon, így meghoztam a döntésem. Nem éri meg. Nem fog kárpótolni a látszólagos nyugalomadásával a világ összes kudarcáért sem, a felejteni-akarás e módja sem kifizetődő. Vannak sokkal hatásosabb és olcsóbb módszerek, eszközök erre. Önismeret persze kell, hogy meglássuk ezeket. Sokat kell sportolni, mozogni, főleg az első időkben, mert nagy feszültségek keletkeznek az emberben. Meg lehet csinálni. A lényeg, hogy nem szabad "jutalomfalatként" funkcionálnia a ciginek. Ha érzelmileg nem vele kárpótoljuk magunkat, hanem egyéb irányokba nézünk, más megoldási módszereket kutatunk fel, akkor nem fog visszatérni. A környezeti tényezőket is vizsgálni, változtatni kell, nem csak a cigit. Így együtt már van végleges letevésre esély. Sőt, csak így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!