Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Soex vízipipa "dohány" tapaszt...

Soex vízipipa "dohány" tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Jobb, mint az ásvány? Sokáig kitart egy tömés? Finomak az ízek?
2013. aug. 12. 19:26
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
50%

Nem hallottam róla még....lehet, hogy valami nagyon noname

De a dohányok nekem jobban bejönnek, mint a shiazo.

(Általában) intenzívebb íz jellemzi a dohányt

2013. aug. 12. 22:08
 2/22 A kérdező kommentje:

Még újdonság, itt még nincs a boltokba, de neten lehet venni.

Van Soex és El Rosha:

-Az El Rosha dohányok aprított cukornádból készülnek ezeket aromázzák így a dohány se nikotint se kátrányt nem tartalmaz. Viszont ízre és füstre szinte nincs különbség.

-A Soex Herbál vízipipa dohányok nem dohányból készülnek, hanem növényi gyökerekből, ezért nincs bennük nikotin sem.

Csaképeen az eladó nyilván nem fogja odaírni ha sz*r, ezért érdekelne, hogy valaki próbálta-e már.

2013. aug. 13. 10:03
 3/22 anonim ***** válasza:
50%

Váó...

Elég érdekesen hangzik. Én biztosan kipróbálnám, ha dohány ára alatt forog és nem megy nagyon fölé :D

2013. aug. 13. 16:07
 4/22 A kérdező kommentje:
800-850Ft-ért vannak Vaterán :)
2013. aug. 13. 17:53
 5/22 anonim ***** válasza:

Még újdonság?

Ki kell hogy ábrándítsalak, de már igencsak régóta létezik a Soex és az El Rosha. Azért nem kapsz boltokban, mert nincs rá kereslet. Hogy miért? Azért mert túlságosan aprított, rossz vele tömni, az ízek nem valósak, illetve azt nem sokáig tartják meg. Összességében nem éri meg az árát.

De ha te kiszeretnéd próbálni, akkor nosza rajta.

2013. aug. 14. 17:04
 6/22 A kérdező kommentje:
Értem. Deamúgy annyira birom, hogy ha valaki nem tud valamit akkor egyből le kell ugatni. :)
2013. aug. 14. 21:26
 7/22 anonim ***** válasza:
Egyszer biztos megéri az árát, ha bejön (ami RELATÍV) akkor úgy is fogsz még venni, ha meg nem, akkor tanulsz az esetből :)
2013. aug. 14. 21:37
 8/22 anonim ***** válasza:

Ugatni a kutyák szoktak. Én pusztán kijavítottalak! Nekem egyáltalán nem jött be a termék, de ezt már leírtam az előző kommentembe.

Ha venni akarsz, akkor előtte mindenképpen kérdez rá a szavatossági idejére, illetve hogy mikor készült!

Itt egy magyar videó Soex tesztről:

http://www.youtube.com/watch?v=QxYBSXWxvbQ

Illetve ajánlom figyelmedbe a vizipipaforum.com-ot, ott találsz róla bővebb infót.

2013. aug. 14. 23:35
 9/22 A kérdező kommentje:

Akkor, bocsánat, csak ez a 'legyé' hülye, vedd meg stílus..' :S

Köszi a segítséget!

Egyébként öcsém miatt gondoltam erre, mert neki nem szabad dohánnyal, a Shiazo meg nem valami jó.

És a szárazságára jó mondjuk dohányfrissítö?

2013. aug. 16. 10:10
 10/22 anonim ***** válasza:
Így végignézve Siska videóját szerényen szólva meggondoltam magam xd
2013. aug. 16. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!