Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Party dohányos voltam,2...

Party dohányos voltam,2 hetente 1-2 szál (? )

Figyelt kérdés

Fél éve nem gyújtottam rá! Nem azért mert nem akartam vagy mert leszoktam! Mert nem is voltam rászokva! 2 hetente összejövetelekkor 1-2 szálat elpöfékeltem! Azóta azért nem cigiztem mert vagy akkor volt a találkozó amikor nem értem rá vagy ha nem voltam otthon! De most rendezünk 1 hét múlva haverokkal egy beszélgetést és vettem egy doboz arany Marlborot! Csak ott bontom majd fel de félek hogy mit fogok érezni ha újra cigizek! Szerintetek? 1-2 szál utan már nem lesz baj?

17/F

2014. ápr. 6. 20:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát annyitól nem lesz bajod, de figyelj magadra, mert penge élen táncolsz, könnyen leeshetsz, ami a láncdohányzást jelenti.

Szerintem már nagyjából felnőttél és tisztába vagy a (lehetséges) következményekkel (lebuksz a szülők előtt, akár valami súlyosabb megbetegedés, függőség,...stb.), szóval nyilván tudod az lenne a helyes, ha nem tennéd, de nem kioktatni akarlak, félre ne érts.

A helyedben, ha már dohányozi akarsz próbálkozz egy vízipipával. Mondjul ha "kimész a városba" azt nem hurcingászhatod, esetleg egy elektromos cigivel is bepróbálkozhatnál. Nekem van és az analógosok nagyon irigykednek, hogy milyen füstöt (valójában gőz) lehet vele elérni. A finom ízek, az már csak hab a tortán.

2014. ápr. 6. 23:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Megis mi bajod lenne eszleny?
2014. ápr. 6. 23:12
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm az elsőnek!

Második! A bajt az ugyértelmeztem hogy szédülni fog e? Vagy rosszul leszek töle ha fél év után ujra cigizek?! Erre lett volna kiváncsi te meg rögtön lehurrogsz! Gratulálok!

2014. ápr. 7. 06:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Minek vettél? Mire jó könyörgöm ?? nem értem az embereket. Megveszed majdnem egy ezresért ezt a szart, amitől büdös leszel, köhögsz és lehet, hogy rászoksz. Nem...tényleg nem értem miért jó ez.
2014. ápr. 7. 13:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, szedulni fogsz. Ez a lenyeg benne. Ha nem lenne semmi hatasa szerinted szivna barki is?
2014. ápr. 7. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!