Mi a véleményetek az alábbi videóról?
Az igaz, hogy néhol nem nyomdafesték-barát.
Másodiknak: Kifejtenéd bővebben?
nincs mit kifejteni rajta, hányok az ilyen küldetéstudatos önelégült arcoktól, akik el akarják dönteni mások helyett, hogy mi a jó nekik. ráadásul a szemén látszik, hogy klinikai eset, ennyi elfolytott düh még egy gárdistában sincs harmadfokú tárgyalás után.
akkor is ezt mondanám, ha a dohányzás mellett érvelne. amit mond, azzal csak szimplán nem értek egyet. :)
Teljesen igaza van! Én sem értem a sok seg*fejt...!
És sztem jogosak a megszólítások is!!!
itt nem az érvekről van szó, ilyen stílusú fickóval eleve nem állnék le vitatkozni, az ilyenek meg vannak győződve róla, hogy rajtuk kívül mindenki hülye, és pont, ezzel le is tudták a vitát.
ezzel van a baj, nem azzal, hogy a dohányzás ellen van.
elmondta, odamondta, joga van hozzá. csak nem tudja, hogy az egyéni vélemény olyan, mint a segglyuk, ami mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
és ha azt hiszi, hogy létezik egy ősigaz segglyuk mindenek felett, ami lehurroghatná a többit, akkor egy igazán nagy seggarc.
mást nem tudok hozzáfűzni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!