Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy szoktál le a cigiről?

Hogy szoktál le a cigiről?

Figyelt kérdés
2009. dec. 18. 22:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

1 évig cigiztem, fél év után éreztem, hogy rossz hatással van rám. Nem sikerült elsőre leszokni, mindig elhatároztam, hogy na ez nem kell nekem, ez volt az utolsó. Aztán bírtam 1 hétig, és 1 hónapig megint cigiztem. Volt, hogy 2 hétig bírtam, volt hogy 3 napig. Végül az 5. vagy 6. nekifutásra sikerült letenni, legalábbis már fél éve gyakolatilag nem szívok.(4-5 szál azért megtalált(egyetem...), de csak mert kínáltak. Asszem ez nem vészes. És miközben szívtam, már nem is ízlett, sőt.)

És ne kamuzd be magadnak, hogy "le tudnék szokni, de nem akarok, mert jó nekem az élvezet miatt". Így nem fog menni, úgy kell hozzáállni, hogy kis lúzer vagyok, ha ennyit nem tudok megtenni, hogy megerőltetem magam a leszokásért.

Ja, és a cigi ciki, igénytelenség.

2010. márc. 27. 19:12
 12/15 anonim ***** válasza:
egyszrűen elhatároztam h leszokom,napi kettőt szívatam,bementem a wcre lehúztam a cigit,azóta 7év 5 hónap telt el,rá senéztem,szagától is megundorodtam...csak igy lehet,csökentös megoldás szart se ér,még többet szívsz utána.az első egy hét volt a legdurvább egy csikkért ölni tudtam volna,sokáig cigis álmaim voltak,mivel megvontam a szervezettől a megszokott adagot...de csak igy lehet leszokni,akarattal ,kitartással.neked kell érezned h leakarj szokni...
2010. jún. 17. 11:16
 13/15 anonim ***** válasza:
nagymámam 13 éves kórátol 68 éves kóráig napi három dobozt szivott ,műtétje előtt közéltek ha rágyujt hányni fog utána,nem tette, utána már nem is gyújtott rá többet,azóta se ...akarat elhatározás kérdése.
2010. jún. 17. 11:18
 14/15 anonim válasza:
Lehet hogy hülyén hangzik, de amellett hogy ÉREZTEM hogy nem jó nekem, végig az lobogott a szememben, hogyha folytatom, impotens leszek, s ugy dontottem inkább XXszok mint cigizek. Igaz, 40éves emberek is cigiznek és csinálják, de én nem akarok kockaztatni. 17 évesen szoktam le, most vok 18.
2010. szept. 4. 18:55
 15/15 sdavid88 válasza:

Volt már, hogy szó szerint hánytam a cigitől (3 doboz/nap, ebből 2 doboz kb. 3 óra alatt). Amúgy napi másfél doboz az átlag adagom. Próbáltam már sokszor leszokni róla, de sosem sikerült. Már a barátaim is unták, hogy minden héten "leszoktam". Egyszer 2 napig nem gyújtottam rá, de akkor már az ujjaimat rágtam. Valahol megláttam, hogy dohányoznak, TV-ben vagy az utcán, mindjárt ingerem támadt. Érzem már, hogy nagyon le kéne szoknom: hangulatingadozásaim vannak, rendszertelen étkezés miatt a gyomrom is rosszul van (gondolom ez is a cigi miatt), száraz a bőröm, egyre igénytelenebb vagyok magamra. De mindezen rossz következmények ellenére se tudok leszokni. Olyan jól esik vizsgák után, vagy kaja után. A reggeli kávé mellé pedig kötelezőnek érzem.

22/F

2010. okt. 22. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!