12 éves vagyok . Kb 5-6 hónapja cigiziek, általában pall mallt, ha ketten vagyunk napi másfél doboz sok?
Szia!
Hát 12évesen napi 1szál is rengettek nem hogy másfél doboz!(még ha ketten is szívjátok). én is 12évesen szívtam el az első szál cigimet, meg is bántam. igaz h én egy barátommal 1-1,5hónap alatt 1 max. 2szál cigit szívtunk el. intenzíven 2005.oktoberében kezdtem el cigizni, amikor bekerültem a középiskolába, most 19éves vagyok, nagyon nehéz leszoknom, többször probáltam, de nem megy. már engem zavar néha a cigifüst.... ez alatt a 4év alatt (2005-okt. és 2009.dec. közt) kb. 212500Ft -ot költöttem el.(előtte kb 100ezer -130ezer FT közt) ez összesen kb. 342500 Ft a 7év alatt, amióta elöször rájugytottam. ez rengetteg pénz, most nagyon jól jönne. Van hogy nem tudok megvenni egy jó ruhát, mert elment a pénz a cigire....Én szerintem most tedd/tegyétek le a cigit, és azt a napi kb 500ft -ot tegyétek félre, pár év múlva jól jöhet az a pénz, sőt ha bankba nyitsz egy számlát az kamatozik is. ami több pénzt is jelent! bár ahoz hogy számlád legyen kellenek a szülők is!
száz szónak is egy a vége: NE cigizz! késöbb sok betegsétől meg kimélhetted magad + még pénzed is lesz!:) ja és igazuk van a többieknek, attól nem leszel nagy, ha cigizel, sőt inkább csak büdös... ami nem túl jó érzés.
ugyhogy hajrá és tedd/tegyétek le, míg nem késő!
(remélem sikerülni fog.)
ui:// utolag is Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet!
köszönöm a segítséget , többé nem fogok cigizni !
meggyőztetek, semmi értelme
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!