Gebri17 kérdése:
Piros Marlboro vagy Kék Multifilter?
Figyelt kérdés
Eddig piros marlborot szívtam de egy kicsit erősnek érzem ezért váltani akarok, és olvastam hogy a kék multi jó cigi. Nektek mi a véleményetek?2014. márc. 22. 07:29
1/8 anonim válasza:
Ha erősnek érzed szívj gyengébbet, utóbbit.
2/8 anonim válasza:
Nekem a kék multi is erős volt, így áttértem a világoskék Bondra, ezt érzem gyengébbnek.
3/8 anonim válasza:
Nekem a kék multi a kedvenc, csak ajánlani tudom
4/8 dragonkalo válasza:
Ezek közül kék multi,de nekem a kék Bond és a kék/piros Lucky Strike jött be a legjobban.
5/8 anonim válasza:
Ha gyengébbet szeretnél én a Kék Luckyt ajánlanám.
6/8 anonim válasza:
Egyik se jó. Marlboro árából inkább Camelt vagy Luckyt szívj, mérföldekkel jobbak.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszöm a válaszokat, ma vettem egy multit kiprobalasra és egész jó :D de a többit is megnézem majd ;)
2014. márc. 23. 20:34
8/8 anonim válasza:
Narancssárga pattintós multi kib*sz*ttjó, nem annyira erős.
Piros Marbiból a pattintós változatot ajánlom, bár 8as, viszont mivel pattintós, így nem nagyon erős
Arany meg szürke pattintós marbi is jóféle
Meg a 100as arany és sima arany marbi is. A 100as még ráadásul hosszabb.
Mindet tudom ajánlani :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!