Pattintós, nempattintós egyszóval minden ami cigi avagy ti milyet szoktatok szívni?
Sziasztok!
Szeretném kérdezni tőletek, hogy ti általában milyen cigit szívtok és milyen árban vannak mert én vagy pattintós dunhillt vagy vörös marlborot szoktam szívni és egy kicsit megfogyasztja a pénztárcámat, szóval ha lehet árral együtt irjátok!
Előre is köszönöm:D
sima fekete dunhill 870
100's piros marlboro 850
Örülnék neki ha nem 5euróért kellene cigit vennem..
de itt kint németben azt teszem..:S
álltalában lucky strike-ot veszek.
itt még egy csomag dohány is 17.50
szokj le..és akkor megmarad. ebből már majdnem megvan 1 belépő hétvégére egy buliba. ha pedig egy heti cigipénzed megmarad, akkor italra, és minden másra marad pénzed
2.
Németországban te valószínűleg nem 300-400 eurót keresel mint itthon sokan....
Ez így igaz. Szerintem ne csodálkozzon egy trafikos sem, ha majd nem jár hozzá senki, és román gyerekek árulják majd a hátitáskából a csempészett cigarettát...szerintem az adóztatást itt nagyon csunyán elnézték, hiszem nem lessz több haszna az országnak ezen, mivel többen szoknak le inkább, vagy oldják meg máshogy a cigi vételt.
Nagy dohányos vagyok, és az a fajta aki előbb vesz cigit, mint kenyeret, de ezt othol már nem nagyon lehet bírni. a fizetés tényleg nem ugy megy ahogy kellene, de hát a nagy okos emberek ezt nem veszik észre.
Inkább akkor az italra tennék ezt az sok adót, vagy a luxuscikkekre, és ne a szegény embereket akarják lehuzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!