Ti milyen cigit szívtok?
Figyelt kérdés
Női cigiket NE! Úgymond, "ár-érték" arányban. Azért az idézőjel, mert nem túl értékes a cigi, tekintve, hogy káros, de értitek, hogy értettem..2013. ápr. 26. 14:14
1/5 anonim válasza:
Leginkább kék Pall Mallt vagy Dunhillt, esetenként arany Marlborot, kék Camelt vagy kék Chesterfieldet.
21l
3/5 Kinga1995 válasza:
Marlboro Blue Frostot (kedvenc cigim), vagy pattintós Dunhill-t, esetleg Zöld PallMall-t szívok, mert imádom a mentolos cigit :-P
Sima nem mentolosat csak a nagyon hideg napoko (télen mondjuk) szoktam szívni, akkor ált arany marlborót, vagy kékmultit, esetleg nem pattintom meg a dunhillt, de az olyan pazarlás, h ott van benne a mentol én meg elszívom anélkül xD AKk már veszek ink nemmentolost
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!