Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan lehet leszokni a...

Hogyan lehet leszokni a cigarettarol?

Figyelt kérdés
3 eve cigizek, es le szeretnem tenni, mert nagyon felvittek az árát. hogyan lehetne? probaltam gyogyszereket amik ilyen celokra vannak tervezve de egyiksem hasznalt

2014. márc. 19. 19:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Elhatározással. Ez az egyetlen trükk. Ha ez nincs meg, jöhet a világ összes gyógyszere, tapasza, akkor se fog menni. Fogd fel mentális próbatételnek, és győzd le magad. Ne légy akarat gyenge, az nem emberhez méltó. Sikerülni fog!
2014. márc. 19. 19:25
 2/7 anonim ***** válasza:
52%
Nincs kiút, lent maradsz a porban. Nem segít itt senki, elöbb vernek orrba. Nem marad más hátra a cigaretta sodrás, de ha az is drága lesz az jó nagy szívás.
2014. márc. 19. 19:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az elsőhöz, az egyetlen trükk benne az elme. Nekem kb 16 év után sikerült letennem, hidd el nem lehetetlen. Nekem segített Allen Carr könyve. Igazából semmi olyat nem mondd, amit ne tudnál már most is, csak segít összeszedni a gondolataidat, és ráébredni, hogy semmi szükséged a dohányzásra.
2014. márc. 20. 11:36
 4/7 anonim válasza:
Hát lehet venni tapaszokat vagy ha elektromos cigit próbálsz ki az a napi nikotinszintet megfelelően biztosítja. Egyik ismerősöm elektromossal szokik éppen. De persze kell hozzá elhatározás is és akarat. De ha végkép nem megy a leszokás az olcsóbb megoldás az,hogy töltsed magadnak. Sokkal praktikusabb és több jön ki belőle kevesebb pénzért.
2014. márc. 20. 18:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is Allan Carr módszerével tettem le 1.5 éve.
2014. márc. 21. 22:33
 6/7 A kérdező kommentje:
és ez az allan car konyvet hol lehet beszerezni es mennyiert?
2014. márc. 22. 18:04
 7/7 anonim ***** válasza:
2014. márc. 30. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!