Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy lehet eredményesen...

Hogy lehet eredményesen leszokni a cigarettáról?

Figyelt kérdés

8-9 éve dohányzom. Középsuli 4. óta. Próbáltam már letenni a cigit különböző tevékenységpótló eszközökkel (rágó, nyalóka, ropi). Az e-cigit(nikotin mentes) is kipróbáltam már, az se jött be. Nem bírom ki 1 napig se, hogy egyáltalán ne gyújtsak rá. Amikor megpróbáltam letenni, akkor meg helyette elkezdtem zabálni.

Valakinek van valami jó módszere?

2013. júl. 23. 13:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem rágó kell meg nyalóka, hanem elhatározás. De hamarosan olyan drága lesz a cigi(ha most még nem az), hogy olyan dolgok rovására megy a megvétele, amelyek jóval fontosabbak. Ha nem tudod letenni most, szerintem legkésőbb 1-1,5 év múlva már kénytelen leszel.
2013. júl. 23. 13:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

akaraterő kéne...

amúgy a cigi tényleg fogyaszt..ha veszel egy doboz cigit már nincs pénz kajára

2013. júl. 23. 15:16
 3/5 anonim válasza:
akkor a legkönyebb amikor beteg vagy és nem kívánod a cigit és nem szívsz(vagy nem annyit nah akkor megembereled magad) akkor kiürül a szervezetedből és a betegség elmúltával nem szoksz vissza. ha az első pár héten túlvagy utána már csak arra kell figyelned hogy még véletlenül egy szálat se mert az visszaejthet. kb 2 év mire teljesen felszívodik a szervezetedben akkor már teljes a biztonság és a leszokás. ja és az csak tévhit hogy a cigiről ha leszoksz elhízol. azt az okozza hogy tudat alatt hiányzik hogy logjon valami a szádban ilyenkor az ember rákap a rágora a cukorkára kis csokikára ugyebár :) nah ezért van az elhízás. sok sikert :)
2013. júl. 23. 20:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Újra leszokóban vagyok, bár ha kínálnak még elfogadom, de venni már nem veszek. Egész könnyen megy, fontos az akarat erő, ha az nincs akkor nagyon fogsz kattogni. Én egész jól bírom, de társaságba azért még mindig jól esik. Én így teszem le, de sokkal jobb egyik napról a másikra. :D Ha gyenge az akarat erőd nagyon könnyen vissza tudsz szokni. Ha így nem megy, próbáld először csökkenteni az adagot.
2013. júl. 24. 00:57
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem az ilydtség és Allan Carr könyve sokat segített 11 év után 1 hete 1 éve nem dohányzom, abból az utolsó 6 hónapban már nem hiányzott, sõtt kimondottan zavar a szaga.
2013. júl. 25. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!