Milyen mellékhatásai vannak a Ganjának?
A helyzet az, hogy a hétvégén ki akarjuk próbálni pár haverral.Fél g-ot tekernénk be.Ki szeretném próbálni csak egy kicsit félek, hogy szarul leszek v valami :S .
Nem akarok nagyon be flash-elni max. 2-3 szívás.
Milyen mellékhatásai lehetnek?Egészségügyileg rendben vagyok tehát nem magas a vérnyomásom, stb.
Az emberi agy 2-3 éves korig termeli a thc-t, ugyanis kis mennyiségben segít koncentrálni(rácsúszni a dolgokra)
szóval attól, hogy marad thc a szervezetedben semmi bajod nem lesz
végig se olvastam a szánalmas kommentjeiteket -persze respect a kivételnek - , mert lesüt rólatok a tudatlanság :D
milyen személyiségtorzulás ? pfff...
szánalom !
Ombre, neked meg csak annyit, h. nem kell ráparni, ez nem 1 olyan dolog, aminek rossz vége lehet, nem spuriról vagy ekiről beszélünk, ugyanis, csak 1 kis zöldről van szó, mindazonáltal érthető az aggodalmad, illetve a benned lévő "félsz", de szerintem jobb lenne, ha olyannal szívnál 1ször, akinek nem az lesz az első...de csak tanács, mert 1ször én is be voltam zsongva, és full rákészültem, izgatott voltam (szóval nem féltem, csak afféle kíváncsiság volt bennem, mint kisgyereknek a karácsonyi ajándék kibontásakor kb :D).
Hidd el, ha minden ok, akkor életed legjobbja lesz az 1. mokkolás, vagy a top 5 be biztos benne lesz, nekem a mai napig benne van, a top 3ba is az 1. alkalom, mert akkor még minden új, mindennel ismerkedsz, de javaslom, sőt annál is több...h. ne csináld túl gyakran, mert akkor abba a szituba eshetsz, mint pl.: én, és sokan szerintem, az oldalt látogatók közül is,h. már a napi rutin része a mokkolás, és elveszítette a "varázsát", én már nem szoktam úgy kilenni, mint régen,csak "elvagyok, röhögcsélek, flashelek"...de semmi extra..szóval minél ritkábban küldöd, annál inkább megmarad a különlegessége, a tudattágító mivolta stb...mert mondom, nekem már nem okoz különösebben örömérzetet vagy ilyesmit a bemokkolás,kb. én nem sörözök a spanokkal, mint mások, hanem inkább tekerünk..szóval érted..de ez nem jó, és nem azért van ez, mert "ráálltam", csak mert mohó vagyok, és nem tudtam értékelni a dolgokat a maguk mennyiségében, gyakoriságában :P Remélem tudtam segíteni :)
U.I.: ja, és sztem 1-nek ne feles cinnyát hajtsatok, 1-re bővenbőven elég a 0.2 is :D, ha vmi kérdésed lenne még, írj nyugodtan emailt, csak mondd, h. ki vagy :D
na csumi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!