Milyen mellékhatásai vannak a Ganjának?
A helyzet az, hogy a hétvégén ki akarjuk próbálni pár haverral.Fél g-ot tekernénk be.Ki szeretném próbálni csak egy kicsit félek, hogy szarul leszek v valami :S .
Nem akarok nagyon be flash-elni max. 2-3 szívás.
Milyen mellékhatásai lehetnek?Egészségügyileg rendben vagyok tehát nem magas a vérnyomásom, stb.
És mond mi késztet arra, hogy kipróbáld? Én is szeretnék sok mindent, de egy részére a kivánságaimnak nincs lehetőségem, másik részeben pedig csak a kiváncsiság hajt, mégsem teszem meg, mert tudom, hogy nem nekem való. Tudod, hogy nem jó, tudod, hogy csak bajt okozol vele, azt is számitásba kellett venned, hogy bármelyikőtökkel történhet bármi, honnan tudod, hogy ki hogy fog reagálni?
Rendben van az, hogy azt mondod, csak most az egyszer, de arra mi a garancia, hogy holnapután nem fogod újra azt gondolni, hogy csak még egyszer...
Csak azt mondhatom, hogy ne tedd meg! Féltelek, mint ahogy annak idején a saját fiamat féltettem, és neki is azt mondtam, hogy nem kell mindent kipróbálni ahhoz, hogy érdekesebb legyen az élet! Tedd te magad izgalmassá, de ne drogokkal...
pár haverral, fél gramm és ráadásul csak 2-3 slukk, ettől semmi bajod nem lessz.
előfordulhat, hogy leesik a vércukrod tőle, és kicsit rosszul érzed majd magad, de akkor annyi a tehendő, hogy bekapsz egy szőlőcukrot, vagy iszol vmi cukros löttyöt.
hosszú távon (4-5év intenzív használat)személyiségtorzulást okozHAT! és a haton van a hangsúly, mert ez 10esetből 2-3nál jön be. személyiségváltozást minden esetben okoz, de egy torzult személyiség más kategória, mint egy megváltozott személyiség.
könnyű beleesni a kender csapdájába, és tönkreteheti teljesen az életedet és a környezeted életét ha nem vigyázol. szóval csak okosan.
egy kenderfüggő.
úgy kezdődik ha ki akarjátok próbálni, ne fél grammot tekerjetek be egy cigibe...max a negyedét egy pakknak...
nem lesz tőle semmi bajod egy kipróbálás után...sőt szerintem nagyon jó móka. De ha sokat szívsz(úgy értem sok alkalommal), az elég komolyan szétcsapja a rövidtávú memóriádat....okozhat személyiségtorzulást is, de ez csak akkor jelentkezik, ha túl gyakran tolod...ha kihagysz egy hónapot egy alkalom után semmi bajod nem lesz....és még hozzátenném azt (bár ez már kicsit off), hogy annak lépcső a fű a keménydroghoz, aki amúgy is felmegy ezen a lépcsőn...ha nem lenne fű, akkor egyszerűen átugranák ezt a lépcsőfokot....
utolsó jótanács: Ha tetszik, használd kikapcsolódáshoz, de nem vele éld az életed.
utolsó utáni jótanács: A barátaiddal szívj, egyedül ne
álmosság tompult érzékszervek lassú felfogás éhség,szomjuság jókedv vagy akár be is fordulhatsz attól függ mien hangulatodba vagy, szédülés hányás...
sok sikert hozzá:)
Kedves 22.59!
Te sem szívtál még jó füvet;)
lehet hogy nem érzed a hatását, ez viszonylag kevés cucc, de majd meglátod. gondolom a hatásával már tisztában vagy (bár a jó anyagtól jöhetnek kedves, vagy kevésbé kedves kis víziók, -> pontosan emiatt nem is szívok egy jó ideje), mellékhatás lehet az aluszékonyság, illetve a hallucinogén anyagok egyszeri használata is előidézhet pl. LAPPANGÓ(!) skizofréniát, amit nem érdemes úgy kezelni, hogy "velem nem történhet meg..."
a fű gyakori használata hosszú távon pedig a szexuális késztetés elvesztését, és természetesen személyiségtorzulást okozhat.
fizikai függőséget nem okoz (mert a részei nem épülnek bele a sejtek anyagcseréjébe), de ettől még kialakulhat lelki függőség. azért csak óvatosan...:p
Először is amivel nem értek egyet: A fű nem csökkenti a nemi étvágyat. Bár mindenkire másképp hat, biztosan van akinél így van de általánosságban ez a kijelentés nem állja meg a helyét.
A másik: nem az fog pszichés függőséget kialakítani hogy a zsírsejtekben 1 hétig elraktározódik néhány THC molekula, hisz észrevehetetlen, nem fejt ki tudatmódosító hatást. A pszichés függőség pedig épp a várt hatás "imádatán" alapszik. Lehet az is (valamilyen szinten) függő aki 2 hetente tol de ez agyban dől el nem zsírban..:)
Na és a kérdésre a válaszom: Az egyszeri használatnak akkor van veszélye ha volt a családban visszamenőleg skizofrén beteg. Öröklődik ugyan is a hajlam erre a betegségre és a pszichoaktív szerek előhozhatják.
Úgy általánosságban a veszélyei pedig:
Fizikai: Ha cigiben szívják roncsolja a tüdőt. Lassítja a spermiumok mozgását és megzavarja a petesejtbe való beágyazódás kémiáját, bár ez babavárók szempontjából érdekes. Érzékenyebbé teszi a szemet a fényre (tágítja a pupillát) de ez igazából kellemetlenség és nem veszély.
Rontja a rövidtávú memóriát de csak ideiglenesen, agysejtet nem pusztít. Amint kiürül a szervezetből helyreáll a régi rend..
Lelki veszélyei: Lelki függőség kialakulásához vezethet de természetesen nem az első szívás hanem a döntés amit utána meghozol, hogy akarod-e máskor is vagy nem..
Személyiségváltozást okozhat de csak masszív több éves fogyasztás után. Én fontosnak tartom megemlíteni hogy a beszívott ember néha képtelen ellátni az alapvető feladatait pl. lemenni a boltba vagy elmosogatni. Elvész a kedv az ilyen "unalmas" dolgok iránt.. Szóval előre készítsetek be és tervezzetek el mindent.
Tanácsok az elsőhöz: Legyen kéznél sok üdítő, édesség, valami jó zene ha dumálni akartok és egy jó látványfilm ha ráunnátok. Elsőre az elgondolkodtató múvikat még nem ajánlanám.. És ami fontos: ha rosszul leszel jusson eszedbe: Fizikálisan nem tehet benned kárt, a világ legártalmatlanabb drogja, SOHA SENKI nem halt még bele. Ami gondolatok a fejedben kavarognak majd azok pedig a sajátjaid. Ne idegenkedj tőlük:) Ha esetleg beparázol akkor is magadnak gyártod a rossz gondolatokat és magad tudsz neki véget vetni azzal, hogy másra gondolsz.
Valószínűleg semmi baj nem lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!