Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mik a mellékhatásai annak ha...

Mik a mellékhatásai annak ha abbahagyjuk a dohányzást?

Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 23:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%

Semmi.Viszont ha tovább szívod annak nagyon káros mellék hatásait fogod tapasztalni pár év után.

Én 17 évnyi erős dohányzás után szoktam le egyik napról a másikra,máshogy nem ment.Úgy nem lehet leszokni,hogy csökkented,abban ne higgy.

Az elvonási tünetek nem okoznak semmilyen komoly problémát,inkább maga a dohányzás hiányzik.

Nekem pl a kv-zás egy szertartás volt,kv csakis cigivel.

Nagy akarat erő szükséges hozzá,legalábbis ha valaki régóta dohányzik és sokat szív.

Sok sikert neked is.

Egy 3 éve nem dohányzó:-))

2009. júl. 7. 23:26
 2/13 anonim válasza:
57%
+10 kiló öcsém..
2009. júl. 7. 23:37
 3/13 anonim ***** válasza:
79%
Amennyiben beszélsz angolul, németül, vagy franciául, küldök neked egy linket, ahol komoly segitséget kapsz a leszokáshoz. Nekem nagyon sokat segitett, 18 napja nem cigizek!
2009. júl. 8. 00:03
 4/13 anonim ***** válasza:
81%

Embere válogatja. Érzed a nikotin hiányát, aztán már csak azt, hogy szeretnéd pótolni valamivel a cigarettázást. Ilyenkor többen nekiállnak rágcsálni, amitől jönnek a kilók. Leszokás mellé tudom ajánlani Allen Carr könyvét 'Rövid úton leszokni a dohányzásról' Könyvben és hangoskönyvben egyaránt hozzá tudsz jutni, érdemes.

Én 10 év után hagytam abba 2 hete :)

31/F

2009. júl. 8. 09:18
 5/13 anonim ***** válasza:
89%

Ha valaki függő és leszokik annak mindig vannak tünetei.

Megvonási tüneteknek nevezik őket.

Pl feszültség ingerlékenység zavartság.

Levertség. Izzadás. Hő hullámok.

De ezek mind kibirhatók.

2009. júl. 8. 14:39
 6/13 anonim ***** válasza:
68%

Utolsónak nem adok igazat,nekem semmilyen fizikai tüneteim nem voltak pedig valamennyire számítottam rá.Erős dohányos voltam,napi 1,5-2 dobozzal szívtam 17 éven át.Mindenféle csodaszerekkel próbáltam leszokni,még orvosi segítséggel is de nem ment.

Aztán amikor elhatároztam,hogy már pedig leszokok akkor egyik napról a másikra tettem le csak úgy,és nem voltak semmilyen fizikai elvonási tüneteim.De nagyon nehéz volt sokáig megállnom,hogy ne gyújtsak rá.

A szertartás maga hiányzott nem a nikotin.

A cigi nem olyan mint a drog és az alkohol,hogy szörnyű tüneteket produkál.Akinél vannak is tünetek nem vészesek.

Ezt onnét tudom,hogy eü dolgozó vagyok magam is.Mégcsak szabadság sem kellett ahhoz,hogy leszokjak,az első napokhoz sem.

2009. júl. 8. 14:52
 7/13 anonim ***** válasza:
54%

aki rendszeresen dohanyzik, azok azt mondjak, h jo, mert megnyugtat, de viszont, ha abbahagyjak, ak szerintem egy par kilot biztos felszednek!

en am nem dohanyzok! :)

2009. júl. 8. 22:46
 8/13 anonim válasza:
41%
nincsen semmi mellékhatása a dohányzásról való leszokásnak.én 14 éves vagyok és 4 hónapig dohányoztam utána leszoktam mert a családban senki nem dohányzik.nem lett semmi bajom.
2009. júl. 9. 18:45
 9/13 anonim ***** válasza:
90%
A leszokás után egy nagyon rövid ideig még vannak kisebb zűrök a vérel-és a keringéssel.Például ha egy dohányos és egy nem dohányos beleteszi a kezét a jéghideg vizbe,majd kiveszik,hőkamerán lehet látni hogy a nem dohányosé regenerálódik gyorsabban.Esetleg ilyen dolgok állhatnak fent.
2009. júl. 11. 00:06
 10/13 anonim ***** válasza:
73%
A pénztárcád vastagabb lesz...(én is dohányzom szóval ezt nem piszkálódásból írtam)
2009. júl. 13. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!