Mik a mellékhatásai annak ha abbahagyjuk a dohányzást?
Nekem a 2. nap végén volt egy kiborulásszerű dolog. Cserediák program. Ott nem akartam nagyon bagózni de második nap este amikor mentünk vacsorázni annyira ideges voltam nélküle hogy elkezdtem bőgni és fogfájásra fogtam és muszáj volt rágyújtanom. Ha belegondolok milyen szar volt az az érzés hogy nem gyújthattam rá... Szörnyű.
Még most is rossz érzés ha valaki azt mondaná hogy ne gyújtsak rá mondjuk 3 napig. Nem sikerült sajnos leszoknom megpróbáltam ezt a lassú leszokás módszert napi 5 szál kb 1 hónapig ment de elkezdődött a suli. Suli=stressz tanulás. Az sem könnyíti meg a dolgok hogy a családomban mindenki füstöl. Látom a cigit érzem a szagát és így nagyon rossz a leszokás. Amúgy ha elmegyek valahova és nem dohányoznak körülöttem akkor nem hiányzik. Amikor bnőkkel elmegyünk valahova sétálni vagy ilyesmi akkor direkt nem viszek cigit mert addig kibírom. Suliban sem szoktam.De amikor hazaérek levágom a táskát és rágyújtok...Ez van:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!