Füvezik még? szerintetek hazudik?
Figyelt kérdés
van egy barátnőm azt mondta hogy régebben füvezett. akoriba jol érezte magát kicsit elvont is volt néha . mikor letette a füvet utánna depis lett vágta is magát . most elmondta egy doktornak hogy vágta magát ezt már nem csinálja .de megint jó kedve van és néha elég fúrcsa . nem szokott inni sokat de van mikor egy délután alatt meg iszik két liter vizet is . szokott könnyezni a szeme és piros is neki . van mikor délután találkozunk és az elején le van lassulva és csak vigyorog , de pár óra elteltével meg már normális . szerintem csak hazudja nekem hogy már nem szív .
(bocsi a fogalmazásért . még most keltem fel kómás vagyok)
2014. márc. 12. 10:34
1/6 anonim válasza:
ha jó hatással van rà, akkor hagyd békèn.
2/6 anonim válasza:
Bár téged is irigyellek hogy fél 11 kor kelsz fel , nyílván ha nem éjszakás vagy.
3/6 A kérdező kommentje:
nem vagyok a héten suliba . beteg vagyok
2014. márc. 12. 13:19
4/6 anonim válasza:
vörös szemek,tág pupilla meg hogy rövid idő alatt sokat iszik,simán utalhat arra hogy szív,de ez nem feltétlenül rossz,amíg nem napi szinten teszi,amúgy a depresszió más okból is lehetett.
5/6 anonim válasza:
Ha lassan beszél, vagy lassúak a mozdulatai, illetve ahogy mondtad, vörösek a szemei - elég valószívű hogy még szív !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!