Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Dohányzom, kb max 4 éve. Most...

Dohányzom, kb max 4 éve. Most 18 éves vagyok. És azt álmodtam, hogy tüdörákom lett, azota meg félek, hogy az van-e de ezt kb egy éve álmodtam lassan. De még mindég félek. Válasz?

Figyelt kérdés
Mi bajom lehet, vagy mik a tünetek vagy ilyesmi? Félek. :S
2009. dec. 14. 16:19
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Remélem,hogy nem vagy az.Azt is remélem,hogy én nem vagyok az.De figyelj rám,szokjunk le.Kemény lesz,falkaparós,kerítésszaggatós,de le kell tennünk.Neked is.Nekem is.Hasonló korú vagyok.Én is körülbelül akkor kezdtem amikor te.Én is félek nagyon.És segítek,ez a félelem nem múlik el,amíg szívod.Minden egyes szál cigaretta után még jobban elfog a rettegés.Vagyis én így vagyok vele.Már legutóbb fehéret szívtam,fél pillanatig azzal nyugtattam magam,hogy ez csak hegyi levegő.Aztán az észérv az agyamba tolakodott:kevesebb kátrány van benne,kevesebb nikotin van benne.De ami sokkal veszélyesebb,mint pl a polónium az ugyanannyi van benne,mint a pirosban,szóval a rákkockázatot ugyanannyival növelem.Amint ezt felfogtam,elnyomtam.Akkor jártam a felénél.Azóta nem gyújtottam rá.Ennek 2 napja,hiányzik,szar,gondolok rá.De le kell szokni..Amúgy meg azokkal akik hülyegyerekeznek,meg majmoznak,azokkal ne foglalkozz:D Nem amiatt szokok le én se,hogy anyukám annak idején lepofozott.Hanem mert én magamtól döntöttem úgy.Aki meg sose esett át ezen,az meg ezt nem fogja fel,okoskodik,meg fújja amit neki mondtak a szülei meg amit az újságban olvas,de fogalma sincs arról,milyen érzés felhagyni egy szenvedéllyel...
2010. jan. 18. 00:52
 22/22 anonim válasza:
szerintem ne a rémálmod miatt,hanem az egészségedért hagyd abba a dohányzást,mert sajnos tényleg nem tudni,kinél mennyi idő alatt,és hány száltól alakul ki a tüdőrák, szóval nem érdemes kockáztatni.
2010. febr. 7. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!