Dohányzom, kb max 4 éve. Most 18 éves vagyok. És azt álmodtam, hogy tüdörákom lett, azota meg félek, hogy az van-e de ezt kb egy éve álmodtam lassan. De még mindég félek. Válasz?
"De 1 éve álmodtam, és nincsenek tüneteim, akkor most az vagyok vagy sem?"
Az vagy... a betűidből következtettem.
Most komolyan milyen választ vársz? Szokj le, oszt napot.
Miért, ha valaki azt álmodja hogy meghal akkor meg fog halni?
Kérdező: Ne izgulj, menj el és nézesd meg. Amúgy mennyit szívsz el naponta?
Ha most nem vagy tüdőrákos akkor folytatod a dohányzást hátha összejön? Ha meg az vagy akkor meg arra gondolsz majd, hogy "Jézusom mégis mi a francért szívtam azt a szart? Hogy lehetek ekkora kretén?"
Olyan mintha magaddal akarnál kib%szni.
Az meg a másik, hogyha elkezdesz félni valamitől, akkor biztos hogy be fog következni.
Félsz hogy megcsal a csajod? Meg fog csalni
Félsz, hogy kihúzod a 4-es tételt? Ki fogod húzni.
szóval szummázom:
Félsz, hogy meghalsz attól amit szívsz
Nem is okoz már örömöt, hogy szívod, mivel az előző pont jut eszedbe, ahogy rágyújtasz egy cigire
Marad az, hogy függő vagy.
Ne csodálkozz, hogy "lehülyegyerekeznek". Tényleg egy hülyegyerek vagy, ha kinyílik a szemed és továbbra sem látsz semmit...Fogd fel az álmodat intuíciónak.
Vedd úgy, hogy a tudatalattid (ami álmok útján kommunikál alvás közben a tudatos éneddel) jelzett Neked. Érezd Magad szerencsésnek, hogy van motivációd, hogy leszokjál.
16.36- Gondolom ha folytatja és rákot kap jövőre akkor majd szétteszed a kezed, hogy hát akkor nem jött be.
Az is lehet tüdőrákos aki egy szálat nem szívott egész életében. És attól, hogy Te leszarod, hogy kapsz-e valami betegséget, másoknak nem kéne tanácsként adni, hogy szívjad még 25 évig. Ne legyél már ekkora phaszkalap légyszives.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!