Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Dohányzom, kb max 4 éve. Most...

Dohányzom, kb max 4 éve. Most 18 éves vagyok. És azt álmodtam, hogy tüdörákom lett, azota meg félek, hogy az van-e de ezt kb egy éve álmodtam lassan. De még mindég félek. Válasz?

Figyelt kérdés
Mi bajom lehet, vagy mik a tünetek vagy ilyesmi? Félek. :S
2009. dec. 14. 16:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

"De 1 éve álmodtam, és nincsenek tüneteim, akkor most az vagyok vagy sem?"

Az vagy... a betűidből következtettem.

Most komolyan milyen választ vársz? Szokj le, oszt napot.

2009. dec. 14. 16:42
 12/22 anonim válasza:
100%

Miért, ha valaki azt álmodja hogy meghal akkor meg fog halni?

Kérdező: Ne izgulj, menj el és nézesd meg. Amúgy mennyit szívsz el naponta?

2009. dec. 14. 16:45
 13/22 A kérdező kommentje:
Hát napi 12száll.. Kb
2009. dec. 14. 16:46
 14/22 anonim ***** válasza:
7%
MEG FOGSZ HALNIII!!!!!!!!!! NINCS SOK HÁTRA FOGY AZ IDŐD . SZOKJ LE NAGYON GYÓRSAN ÉS MENJ EL A SZŰRÉSRE DE LEHET H MÁ NINCS SOK HÁTRA.
2009. dec. 14. 16:51
 15/22 anonim ***** válasza:
7%
Napi 12 szál az rengeteg...
2009. dec. 14. 16:54
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha most nem vagy tüdőrákos akkor folytatod a dohányzást hátha összejön? Ha meg az vagy akkor meg arra gondolsz majd, hogy "Jézusom mégis mi a francért szívtam azt a szart? Hogy lehetek ekkora kretén?"

Olyan mintha magaddal akarnál kib%szni.

Az meg a másik, hogyha elkezdesz félni valamitől, akkor biztos hogy be fog következni.

Félsz hogy megcsal a csajod? Meg fog csalni

Félsz, hogy kihúzod a 4-es tételt? Ki fogod húzni.

szóval szummázom:

Félsz, hogy meghalsz attól amit szívsz

Nem is okoz már örömöt, hogy szívod, mivel az előző pont jut eszedbe, ahogy rágyújtasz egy cigire

Marad az, hogy függő vagy.

Ne csodálkozz, hogy "lehülyegyerekeznek". Tényleg egy hülyegyerek vagy, ha kinyílik a szemed és továbbra sem látsz semmit...Fogd fel az álmodat intuíciónak.

Vedd úgy, hogy a tudatalattid (ami álmok útján kommunikál alvás közben a tudatos éneddel) jelzett Neked. Érezd Magad szerencsésnek, hogy van motivációd, hogy leszokjál.

2009. dec. 14. 23:59
 17/22 anonim válasza:
100%
Akkor próbálj max napi hármat szívni, mert a napi 12 az sok.
2009. dec. 15. 16:01
 18/22 anonim ***** válasza:
Ne hagyd már hogy behülyítsenek! Csak 18 vagy és 4éve dohányzol a rák sokkal több idő alatt alakul ki(csak a sok hülye antidohányos elterjesztette h akárhány évesen lehetsz rákos-azt hiszik mondhatnak bármit a mi "érdekünkben" sok... mind1) a lényeg h a mindenkiben van valamennyi hajlam a rákra és a cigi nem közvetlen okoz rákot csak elősegítheti. Valószínűleg még 30 évig nem lesz tüneted ez az átlag vannak kivételek.
2009. dec. 16. 16:36
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem valósznínű, hogy most beteg vagy,persze hajlam kérdése is, de ahhoz még túl fiatal vagy, és 4 év kevés hozzá. De azért járj el évente szűrésre, mert mire tünteket érzel, már késő lesz. Ezt tapasztalatból tudom. Apukám nemrégiben tüdőrákban hunyt el, és mire kiderült, már áttétes volt, és nem nagyon lehetett érte tenni semmit. Tulajdonképpen már az áttét tünetei miatt ment el ovoshoz, nem is a tüdődaganat miatt. Szóval alattomosan bújkál, csak túl sokára lehet észrevenni.
2009. dec. 19. 14:27
 20/22 anonim ***** válasza:

16.36- Gondolom ha folytatja és rákot kap jövőre akkor majd szétteszed a kezed, hogy hát akkor nem jött be.

Az is lehet tüdőrákos aki egy szálat nem szívott egész életében. És attól, hogy Te leszarod, hogy kapsz-e valami betegséget, másoknak nem kéne tanácsként adni, hogy szívjad még 25 évig. Ne legyél már ekkora phaszkalap légyszives.

2009. dec. 19. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!